Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«black&burger»: o θαυμαστος κοσμος των burgers απεκτησε





«black&burger»: o θαυμαστος κοσμος των burgers απεκτησε
Καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομο και αφορα ατομικο γευμα με 1 Burger, 1 σαλατα & 1 αναψυκτικο η 1 μπυρα ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του «BLACK&BURGER» στο Γκαζι.
Σε περιπτωση που η παραγγελια σας ξεπερασει το ποσο των 11,50€, εξοφλειτε τη διαφορα που θα προκυψει απευθειας στο μαγαζι.

Μπορειτε να εξαργυρωσετε το κουπονι σας με τους εξης τροπους:
  • Dine in,
  • Take away
  • Delivery (Αφορα τις περιοχες: Κεντρο... Αθηνας, Καλλιθεα, Ταυρος, Πετραλωνα & Ρουφ)
Το κουπονι ισχυει εως 30/04/2015.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.

Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Κυριακη 24 ωρες ανοιχτα. Δεν απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις. Οι παραγγελιες για το delivery γινονται στα τηλεφωνα 213 0340458 & 694 9552639.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του «BLACK&BURGER». Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη. Μενου
προσφορα για: «BLACK&BURGER»: O θαυμαστος κοσμος των burgers απεκτησε στεκι!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες