Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

βιοερευνα: πληρες check-up ενηλικα και

βιοερευνα: πληρες check-up ενηλικα και
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα ενα πληρες check up ενηλικα η παιδιου στο εργαστηριο Βιοερευνα (κοντα στη σταση μετρο Αμπελοκηποι). Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • 30,00 € για ενα check up ενηλικα που περιλαμβανει γενικη αιματος, ΤΚΕ, Γενικη ουρων, Σακχαρο, Ουρια, Κρεατινινη, Ουρικο οξυ, Χοληστερινη, Τριγλυκεριδια, HDL, LDL, Αθηρωματικος δεικτης, CPK, Ασβεστιο, Φωσφορος, Καλιο, Νατριο, Τρανσαμινανση SGOΤ, Τρανσαμινανση SGPT, γ-GT,... Αλκαλικη φωσφαταση, Σιδηρος ορου.
  • 30,00 € για ενα check up παιδιου που περιλαμβανει γενικη εξεταση Aιματος, ​σακχαρο, σιδηρος, Φερριτινη, χοληστερινη, ​HDL, LDL, τριγλυκεριδια, SGOT, SGPT, Γενικη ουρων.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.

Το κουπονι ισχυει εως 03/05/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη.

Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 07:45 - 15:30 Ώρες αιμοληψιας:
Δευτερα εως Παρασκευη 08:00 - 10:30

Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 1-2 ημερα νωριτερα, στο τηλεφωνο 2106463800. Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, στον χωρο του εργαστηριου Βιοερευνα την ημερα της επισκεψης σας. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Βιοερευνα: Πληρες check-up για ενηλικα και παιδι!απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες