Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

μπουκια μπουκια souvlaki bar: dine in take away, 2 n.





μπουκια μπουκια souvlaki bar: dine in take away, 2 n.
Καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα και αφορα γευμα, dine in η take away, ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του Μπουκια μπουκια Souvlaki bar, στον Ν. Κοσμο, μεγιστης αρχικης αξιας 20€.
Στην προσφορα δεν περιλαμβανονται ποτα & αναψυκτικα.
Σε περιπτωση που η παραγγελια σας ξεπερασει το ποσο των 9,90€, εξοφλειτε τη διαφορα που θα προκυψει απευθειας στο μαγαζι. Το κουπονι ισχυει εως 31/05/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη,... δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Κυριακη 12:00 – 01:00 Για Dine in, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατηση τουλαχιστον 1-2 μερες πριν την επισκεψη σας, στο τηλ. 210 9018384.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του Μπουκια μπουκια Souvlaki bar. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Μπουκια μπουκια Souvlaki bar: Dine in η take away, για 2 στον N. Kοσμο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες