Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

toysland: απεριοριστο παιχνιδι καθημερινες, μεχρι τις





toysland: απεριοριστο παιχνιδι καθημερινες, μεχρι τις
Καθε κουπονι ισχυει για 1 παιδι και αφορα μια εισοδο η απεριοριστες εισοδοι με απεριοριστη χρηση του παιδοτοπου, για τις μερες & ωρες που αναγραφονται, στον παιδοτοπο «Toysland» στη Λυκοβρυση
Στην προσφορα δεν περιλαμβανεται χυμος.
Επιλεγετε αναμεσα απο:
1,99€ για μια εισοδο ενος παιδιου, στον παιδοτοπο, Δευτερα - Παρασκευη, εως 26/06/2015.
19,99€ για απεριοριστες εισοδους ενος παιδιου, στον παιδοτοπο Δευτερα -... Παρασκευη, εως 26/06/2015. Εξαιρουνται και για τις 2 επιλογες οι ημερομηνιες:
16-20/03/2015, 25/03/2015, 09 - 13/04/2015. Το κουπονι ισχυει εως 26/06/2015.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 18:00 – 21:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις τουλαχιστον 1-2 ημερες νωριτερα, στο τηλεφωνο 2102843500, αυστηρα μεταξυ 18:00 – 21:00. Κρατηση οποιαδηποτε αλλη μερα και ωρα, ειναι απολυτως στην διακριτικη ευχερεια του Παιδοτοπου.
Κρατησεις μεσω e-mail, SMS και στα κινητα τηλεφωνα (αναγκης) του παιδοτοπου δεν ειναι αποδεκτες.

Απαιτειται η φυσικη παρουσια τουλαχιστον ενος ενηλικα, μελους της οικογενειας.

Ο αγοραστης / κατοχος οφειλει να δωσει τα στοιχεια της οικογενειας του παιδιου στην εισοδο του παιδοτοπου, ωστε να γινεται η ταυτοποιηση του κουπονιου καθε φορα.
Τα στοιχεια της οικογενειας του ωφελουμενου παιδιου διατηρουνται στα αρχεια του παιδοτοπου καθ' ολη την διαρκεια της προσφορας.

Ο παιδοτοπος διατηρει το δικαιωμα να μην αποδεχτει κουπονι του οποιου ο δικαιουχος αρνειται να δωσει τα οικογενειακα στοιχεια για ταυτοποιηση.
Ο αγοραστης / κατοχος του κουπονιου διατηρει το δικαιωμα να αιτηθει να σβηστουν τα στοιχεια του με το περας της προσφορας ToysLand.

Τα στοιχεια επικοινωνιας των αγοραστων / δικαιουχων ενδεχεται να χρησιμοποιηθουν για σκοπους επικοινωνιας και ενημερωσης αλλων προσφορων και προωθητικων ενεργειων του Παιδοτοπου και μονο. Δεν αποδιδονται σε αλλες εταιριες.

Απαγορευεται αυστηρως η καταναλωση ποτων και τροφιμων, εκτος απο αυτα που παρεχει ο παιδοτοπος στο κυλικειο του.
Η αγορα του κουπονιου σημαινει ανεπιφυλακτα αποδοχη των παραπανω ορων της προσφορας.

Ειναι απαραιτητη η εκτυπωση & η προσκομιση του κουπονιου σας, την ημερα της 1ης επισκεψης σας, στον χωρο του παιδοτοπου ToysLand. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Toysland: Απεριοριστο παιχνιδι καθημερινες, μεχρι τις 26/06/2015!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες