Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

we workout experts: 6μηνη συνδρομη & 6 εξιδικευμενα





we workout experts: 6μηνη συνδρομη & 6 εξιδικευμενα
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα 6μηνη συνδρομη γυμναστηριου, εγγραφη και 6 εξιδικευμενα μαθηματα experts group Fitness. Η προσφορα ισχυει αποκλειστικα για νεα μελη. Πιο αναλυτικα:
  • Ελευθερη χρηση του γυμναστηριου με μηχανηματα αεροβιωσης, μυϊκης ενδυναμωσης και συσφιξης καθως και ειδικες αιθουσες για ελευθερα βαρη.
  • Απεριοριστη συμμετοχη σε ομαδικα προγραμματα (zumba, Tae Bo, Pilates, Yoga, Cardio workout, Body Power, Fit Balls, Step... workout, Hips/ Abs).
  • Ελευθερη χρηση αποδυτηριων και σαουνας.
  • 6 εξιδικευμενα μαθηματα experts group Fitness, με επιλογη αναμεσα σε: Fat burner, ABS like ROCK, Healthy back+Stretch, Super Glute+ABS, Tae Box, Iron Body.

Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Το κουπονι ισχυει εως 30/04/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Πεμπτη 06:00 – 00:00
Παρασκευη 06:00 – 23:00
Σαββατο 12:00 – 20:00
Κυριακη 12:00-20:00 Μετα την αγορα σας απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια τουλαχιστον 1-2 ημερες πριν την επισκεψη σας στο γυμναστηριο, στο τηλεφωνο 2105772490.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του γυμναστηριου WE Workout Experts. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: WE Workout Experts: 6μηνη συνδρομη & 6 εξιδικευμενα μαθηματα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες