Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

μεζεδοπωλειο γυμνασιο: μαθηματα γευσης ν.





μεζεδοπωλειο γυμνασιο: μαθηματα γευσης ν.
Καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα και αφορα ενα γευμα ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του μεζεδοπωλειου «Γυμνασιο» στην Ν. Φιλαδελφεια, μεγιστης αρχικης αξιας 25€.
Εξαιρουνται ποτα, αναψυκτικα & γλυκα.
Σε περιπτωση που η παραγγελια σας ξεπερασει το ποσο των 25€, εξοφλειτε τη διαφορα που θα προκυψει απευθειας στο εστιατοριο. Το κουπονι ισχυει εως 30/04/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν... χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 19:00 – 00:00
Σαββατο 13:00 - 20:00
Κυριακη 20:00 - 00:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις τουλαχιστον 1-2 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 210 2532708. Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του μεζεδοπωλειου «Γυμνασιο».
Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Μεζεδοπωλειο Γυμνασιο: Μαθηματα γευσης στη Ν. Φιλαδελφεια!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες