Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

palmie bistro: βραβευμενες γευσεις ίλιον, κεφαλαρι & πλ.





palmie bistro: βραβευμενες γευσεις ίλιον, κεφαλαρι & πλ.
Καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα και αφορα επιλογη αναμεσα σε 4 μενου: Επιλεγετε αναμεσα απο: ΜΕΝΟΥ Α
Κεφτεσι κοτοπουλο (2 μεριδες)
(Κεμπαπ κοτοπουλου σερβιρεται πανω σε ζεστη κυπριακη πιτα με εδεσμα, ντοματα, παπρικα και μαϊντανο. Συνοδευεται με τηγανητες πατατες κομμενες σε ροδελες.)
Δυο αναψυκτικα ΜΕΝΟΥ Β Πεννες καρμποναρα (2 μεριδες)(Πεννες σοταρισμενες με σαλτσα απο καπνιστο μπεικον, μανιταρια και κρεμα... γαλακτος) Δυο αναψυκτικα MENOY Γ Bistro Μπεργκερ (2 μεριδες) (Ένα ζουμερο μπιφτεκι απο 100% μοσχαρισιο κιμα, σερβιρισμενο πανω σε ζεστο ψωμι με λιωμενο τυρι ενταμ, σαλατα iceberg, ντοματα, κρεμμυδι και σαλτσα Αμαριλλο απο μουσταρδα) Πατατες του Σεφ (1 μεριδα) (Πατατες κομμενες σε ροδελες γκρατιναρισμενες με βελουδινη κρεμα γαλακτος, παπρικα και τριμμενο τυρι. Γαρνιρονται με ντοματινια και μαϊντανο) Δυο αναψυκτικα MENOY Δ Πιτα Πριβε (2 Μεριδες) (Σοταρισμενο χοιρινο κοντρα φιλετο κομμενο ζουλιεν με φρεσκια ντοματα, σβησμενο με λευκο κρασι και κρεμμυδια λιωνεζ (ψημενα με μπαλσαμικο). Σερβιρεται μεσα σε δυο φρεσκοψημενες πιτες με λιωμενο τυρι, τηγανητες πατατες και ντρεσινγκ) Δυο αναψυκτικα Ισχυει για τα καταστηματα: Ίλιον: Λεωφορο Δημοκρατιας 67, Τηλ.: 210 2383731 Κεφαλαρι: Κολοκοτρωνη 35 , Τηλ.:2108012411 Πλατεια Καραβελ: Ιοφωντος 29-31, Τηλ.: 210 7241356 Το κουπονι ισχυει εως 28/02/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του καταστηματος Palmie Bistro που θα επιλεξετε. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Palmie Bistro: Βραβευμενες γευσεις σε Ίλιον, Κεφαλαρι & Πλ. Καραβελ



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες