Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

καστορια: 3ημερη διαμονη 'diamond river resort & spa'





καστορια: 3ημερη διαμονη 'diamond river resort & spa'
Καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα και περιλαμβανει: Τρεις (3) ημερες – δυο (2) διανυκτερευσεις σε standard δικλινο δωματιο στο 'Diamond River Resort & Spa' .   Στην προσφορα περιλαμβανεται:
Welcome drink (2 ποτηρια κρασι)
Πρωϊνο σε buffet
Late check out (κατοπιν διαθεσιμοτητας).   Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 31/03/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του... αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 09:00 – 18:00 Ένα παιδι εως 6 ετων φιλοξενειται δωρεαν στο δωματιο των γονιων του, ενω για παιδια ανω των 6 ετων ισχυει επιβαρυνση 10€/ διανυκτερευση για καθε παιδι (εξοφλουνται απευθειας στο ξενοδοχειο).
Για επιπλεον διανυκτερευση, συνεννοειστε απευθειας με το ξενοδοχειο. Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ελεγχο διαθεσιμοτητας & κρατησεις τουλαχιστον 4-5 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 2102612862.

Για την ολοκληρωση των κρατησεων ειναι απαραιτητη η αποστολη των κουπονιων στο e-mail travel@cheapis.gr.
Μετα την κρατηση δεν μπορει να πραγματοποιηθει αλλαγη στην ημερομηνια του ταξιδιου η ακυρωση σε καμια περιπτωση. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Καστορια: 3ημερη διαμονη στο 'Diamond River Resort & Spa'.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες