Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

image coiffure: ισιωτικη θεραπεια μαλλιων brazilian keratin





image coiffure: ισιωτικη θεραπεια μαλλιων brazilian keratin
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα μια θεραπεια μαλλιων brazilian keratin treatment (χωρις ιχνος φορμαλδεΰδης) για ολοισια, μεταξενια και χωρις φριζαρισμα μαλλια διαρκειας εως και 5 μηνες, απο το κομμωτηριο Image coiffure.
Για μαλλια που φτανουν κατω απο τον ωμο, υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση 4€, τα οποια δινετε απευθειας στην επιχειρηση.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι... ισχυει εως 30/06/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Τριτη, Πεμπτη & Παρασκευη 09:00 – 20:00
Τεταρτη 09:00 – 14:00
Σαββατο 09:00 - 16:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 1-2 ημερες νωριτερα, στο τηλεφωνο 2109218955.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του κομμωτηριου Image coiffure. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Image coiffure: Ισιωτικη Θεραπεια Μαλλιων Brazilian Keratin Treatment!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες