Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

σταθμος θεατρο: «μαγειρευοντας elvis» lee hall





σταθμος θεατρο: «μαγειρευοντας elvis» lee hall
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα την εισοδο για να παρακολουθησετε την παρασταση «Μαγειρευοντας με τον Elvis» του Lee Hall στο Σταθμος Θεατρο. Το κουπονι ισχυει εως 30/04/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες παραστασεων: />Τεταρτη, Πεμπτη & Παρασκευη 21:00
Σαββατο & Κυριακη 20:00 O αριθμος εισιτηριων ειναι περιορισμενος και συγκεκριμενος ανα ημερα. Συγκεκριμενα διατιθενται:
Τεταρτη & Πεμπτη: 30 θεσεις/ ημερα
Παρασκευη 20 θεσεις/ ημερα
Σαββατο & Κυριακη: 10 εισιτηρια/ ημερα Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις τουλαχιστον 2-3 ημερες νωριτερα, στα τηλεφωνα 2114036322 & 6944453403. Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της παραστασης που θα επιλεξετε! Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη. Δειτε το trailer Της παραστασης:
προσφορα για: Σταθμος Θεατρο: «Μαγειρευοντας με τον Elvis» του Lee Hall.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες