Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

βιοερευνα: προγεννητικος ελεγχος

βιοερευνα: προγεννητικος ελεγχος
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα εναν προγεννητικο ελεγχο, στο εργαστηριο Βιοερευνα (κοντα στη σταση μετρο Αμπελοκηποι). στο εργαστηριο Βιοερευνα (κοντα στη σταση μετρο Αμπελοκηποι).
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Οι εξετασεις που πραγματοποιουνται ειναι:
Ηλεκτροφορηση αιμοσφαιρινης, ομαδα αιματος και ρεζους (rhesus), αντισωματα εναντι του τοξοπλασματος... (Τoxo IgG/IgM), αντισωματα εναντι της ερυθρας (Rubella IgM), αντισωματα εναντι κυτταρομεγαλοϊου (CMV IgM), VDRL, Ηπατιτιδα Β, C και AIDS, (HBsAg, anti-HCV, anti-HIV I/II). Το κουπονι ισχυει εως 18/05/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη.

Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 07:45 - 15:30 Ώρες αιμοληψιας:
Δευτερα εως Παρασκευη 08:00 - 10:30

Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 1-2 ημερα νωριτερα, στο τηλεφωνο 2106463800. Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, στον χωρο του εργαστηριου Βιοερευνα την ημερα της επισκεψης σας. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Βιοερευνα: Προγεννητικος ελεγχος.απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες