Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

super car wash: 6 πλυσιματα αυτοκινητου, πικερμι &





super car wash: 6 πλυσιματα αυτοκινητου, πικερμι &
Καθε κουπονι ισχυει για 1 επιβατικο Ι.Χ. οποιουδηποτε τυπου η jeep και αφορα σε 6 πλυσιματα μεσα-εξω, στο Super car wash, σε Πικερμι η Βριλλησια!
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 30/12/2015.
Η ολοκληρωση ολων των πλυσιματων θα πρεπει να εχει γινει μεχρι 30/12/2015

Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το... site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Σαββατο 09:00 - 21:00
Κυριακη 09:00 -18:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 1-2 ημερες νωριτερα, στα τηλεφωνα 210 6039907 για το Πικερμι και στο 210 8103007 για τα Βριλλησια.
Απο την προσφορα εξαιρουνται τα εγκαταλελειμμενα & πλημμυρισμενα αυτοκινητα καθως και τα αυτοκινητα με τα οποια μεταφερονται κατοικιδια ζωα, Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του Super car wash. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Super car wash: 6 πλυσιματα αυτοκινητου, σε Πικερμι & Βριλλησια!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες