Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

πολυιατρειο βιομεριμνα: test pap & υπερηχος μαστων εγκυρα αποτελεσματα

πολυιατρειο βιομεριμνα: test pap & υπερηχος μαστων εγκυρα αποτελεσματα
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα σε γυναικολογικες εξετασεις στο Πολυιατρεϊο Βιομεριμνα στο Περιστερι. Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • Τest Pap
  • Τest Pap, υπερηχος μαστων και ψηλαφηση.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 30/04/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το... site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 09:00 – 21:00
Σαββατο 09:00 -15:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 1-2 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 2105752200. Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του πολυιατρειου Βιομεριμνα. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Πολυιατρειο Βιομεριμνα: Test Pap & υπερηχος μαστων με εγκυρα αποτελεσματα.απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες