Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

cafe-bar «τρακ»: ιδιαιτερες γευσεις εναν all day ανακαινισμενο





cafe-bar «τρακ»: ιδιαιτερες γευσεις εναν all day ανακαινισμενο
Καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα και αφορα ενα γευμα ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του Cafe-bar «Τρακ» στο Χαϊδαρι.
Σε περιπτωση που η παραγγελια σας ξεπερασει το ποσο του κουπονιου, εξοφλειτε τη διαφορα που θα προκυψει απευθειας στο εστιατοριο. Επιλεγετε αναμεσα απο:
15€ για 2 κυριως πιατα, 1 σαλατα και 2 ποτηρια κρασι (μεγιστης αρχικης αξιας 30€).
12,5€ για 1 ποικιλια ορεκτικων, 2 ποτηρια κρασι και 1 γλυκο... (μεγιστης αρχικης αξιας 25€). Το κουπονι ισχυει εως 31/03/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Κυριακη 08:30 – 02:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις τουλαχιστον 1-2 ημερες νωριτερα, στο τηλεφωνο 210 5819585. Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του Cafe-bar «Τρακ».
Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Cafe-bar «Τρακ»: Ιδιαιτερες γευσεις σε εναν all day ανακαινισμενο χωρο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες