Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

αμυνταιο φλωρινας: πολυτελες 3ημερο 2, ateron suites hotel &





αμυνταιο φλωρινας: πολυτελες 3ημερο 2, ateron suites hotel &
Καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα και περιλαμβανει: Τρεις (3) ημερες – δυο (2) διανυκτερευσεις σε standard δικλινο δωματιο στο Ateron Suites Hotel & Spa στο Αμυνταιο Φλωρινας.   Στην προσφορα περιλαμβανεται:
Welcome drink, ενα τοπικο μπουκαλι κρασι
Early check in - Late check out (κατοπιν διαθεσιμοτητας). Πρωϊνο Early check in Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας   Οι κατοχοι των κουπονιων, επιπλεον δικαιουνται:
Έκπτωση 15% επι των τιμων... τιμοκαταλογου του φημισμενου εστιατοριου Ναουμιδης, με θεα τη λιμνη Βεγοριτιδα
Έκπτωση 15% για την ενοικιαση εξοπλισμου σκι και καρτων lift στο χιονοδρομικο κεντρο Βιγλας - Πισοδεριου Δωρεαν επισκεψη στο παρασκευαστηριο κοκκινης πιπεριας Φλωρινης του εργαστηριου Ναουμιδη και εκπτωση 15% επι των τιμων τιμοκαταλογου στην προμηθεια προϊοντων   Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 31/03/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 09:00 – 18:00 Τα παιδια εως 8 ετων φιλοξενουνται δωρεαν στο δωματιο των γονιων τους. Για επιπλεον ατομα ανω των 8 ετων, υπαρχει επιπλεον χρεωση 10€ ανα διανυκτερευση (εξοφλουνται απευθειας στο ξενοδοχειο.
Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ελεγχο διαθεσιμοτητας & κρατησεις τουλαχιστον 4-5 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 2102612862.

Για την ολοκληρωση των κρατησεων ειναι απαραιτητη η αποστολη των κουπονιων στο e-mail travel@cheapis.gr.
Μετα την κρατηση δεν μπορει να πραγματοποιηθει αλλαγη στην ημερομηνια του ταξιδιου η ακυρωση σε καμια περιπτωση. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Αμυνταιο Φλωρινας: Πολυτελες 3ημερο για 2, στο Ateron Suites Hotel & Spa!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες