Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

fullah sugah: collection spring/ summer 2015





fullah sugah: collection spring/ summer 2015
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα εκπτωτικο κουπονι 50% για την αγορα οποιουδηποτε προϊοντος απο την τεραστια ανανεωμενη συλλογη της Fullah Sugah για την Άνοιξη - Καλοκαιρι 2015. Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • Ένα εκπτωτικο κουπονι 15€, αρχικης αξιας 30€
  • Ένα εκπτωτικο κουπονι 25€, αρχικης αξιας 50€
Εξαργυρωνετε απευθειας σε 10 καταστηματα Fullah Sugah σε ολη την Ελλαδα. Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για... προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 30/06/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα-Τεταρτη 09:00 – 15:00
Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη 09:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00
Σαββατο 09:00 – 15:00 Σε περιπτωση που οι αγορες σας ξεπερνουν τα 30€ η 50€ αντιστοιχα, η διαφορα θα καταβαλλεται απευθειας στο καταστημα που θα σας εξυπηρετησει.
Η προσφορα δεν συμψηφιζεται με αλλες προωθητικες ενεργειες των καταστηματων. Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του καταστηματος Fullah Sugah της επιλογης σας. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Fullah Sugah: Collection Spring/ Summer 2015.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες