Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

κερος seafood restaurant: πανδαισια γευσεων αιγαιοπελαγιτικη αυρα, αγ. δημητριο





κερος seafood restaurant: πανδαισια γευσεων αιγαιοπελαγιτικη αυρα, αγ. δημητριο
Καθε κουπονι ισχυει για 4 ατομα και αφορα ενα γευμα ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του Keros Seafood Restaurant, μεγιστης αρχικης αξιας 68€.
Απο την προσφορα εξαιρουνται τα ποτα, τα αναψυκτικα & τα γλυκα.

Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 30/04/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site... δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα 17:00 – 01:00
Τεταρτη εως Κυριακη 17:00 – 01:00. Το Σαββατο βραδυ, υπαρχει περιορισμενη διαθεσιμοτητα. Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 1-2 ημερες νωριτερα, στο τηλεφωνο 2109847577.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του Keros Seafood Restaurant. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Κερος Seafood Restaurant: Πανδαισια γευσεων με αιγαιοπελαγιτικη αυρα, στον Αγ. Δημητριο.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες