Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

perperino: καλυτερη παιχνιδουπολη άνω πατησια





perperino: καλυτερη παιχνιδουπολη άνω πατησια
Καθε κουπονι ισχυει για 1 παιδι και αφορα την εισοδο με χυμο & μικρο ποπ κορν, και συμμετοχη στα διαφορα happenings που διοργανωνονται στον παιδοτοπο Perperino.
Οι συνοδοι δεν επιβαρυνονται με εισοδο. Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Επιλεγετε αναμεσα απο:
2,5€ για την εισοδο 1 παιδιου, με χυμο και μικρο ποπ-κορν, απο Δευτερα εως Παρασκευη.
4€ για την... εισοδο 1 παιδιου, με χυμο και μικρο ποπ-κορν, Σαββατοκυριακα & αργιες. Το κουπονι ισχυει εως 31/07/2015. Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 17:00 – 22:00
Σαββατο, Κυριακη & αργιες 10:00 – 22:00 Δεν απαιτειται προηγουμενη τηλεφωνικη επικοινωνια. Ειναι απαραιτητη η εκτυπωση & η προσκομιση του κουπονιου σας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του παιδοτοπου Perperino. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Perperino: Η καλυτερη παιχνιδουπολη στα Άνω Πατησια.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες