Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«καραγκιοζης μπερντε & σκηνη»: βαμβακιδης & θιασος σκιων





«καραγκιοζης μπερντε & σκηνη»: βαμβακιδης & θιασος σκιων
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα εισιτηριο εισοδου ενος ατομου, για να παρακολουθησετε την παιδικη παρασταση «Καραγκιοζης στο μπερντε και στη σκηνη», απο τον Θιασο Σκιων του Τασου Γεωργιου με
ζωντανα επι σκηνης τον Τακη Βαμβακιδη, στο Cine Studio Αμερικης.
Διαρκεια παραστασης: 60' λεπτα. Το κουπονι ισχυει εως 05/04/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη... διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες παραστασεων:
«Η Παρελαση του Καραγκιοζη», την Κυριακη 22/03/15 στις 12:15
«Η Ατυχια του Καραγκιοζη», την Κυριακη 29/03/2015 στις 12:15
«Η Πασχαλια του Καραγκιοζη», την Κυριακη 05/04/2015 στις 12:15 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις τουλαχιστον 1-2 ημερες νωριτερα, στα τηλεφωνα 2121050020 & 6981026168. Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η εκτυπωση & η προσκομιση του κουπονιου σας, την ημερα της επισκεψης σας, στο Studio New Star Art Cinema. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: «Καραγκιοζης στο μπερντε & στη σκηνη»: Βαμβακιδης & Θιασος Σκιων Γεωργιου!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες