Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

9€ αγορα ενος εισιτηριου υπεροχη μουσικοθεατρικη παρασταση “five 4u” (χθεσ – σημερα – παντα)





9€ αγορα ενος εισιτηριου υπεροχη μουσικοθεατρικη παρασταση “five 4u” (χθεσ – σημερα – παντα)
  • Η προσφορα ισχυει εως 8/4/2012.
  • Η προσφορα ισχυει μονο με την αγορα και την προσκομιση του συγκεκριμενου κουπονιου.
  • Η προσφορα περιλαμβανει την εισοδο ενος ατομου στην μουσικοθεατρικη παρασταση “Five 4U” (ΧΘΕΣ – ΣΗΜΕΡΑ – ΠΑΝΤΑ) στο θεατρο “Θυμελη – Έλλης Βοζικιαδου”.
  • Οι παραστασεις πραγματοποιουνται καθε Παρασκευη και Κυριακη στις 19:00 και Σαββατο στις 18:00 και 21:30.
  • Η... διαρκεια της καθε παραστασης ειναι 150 λεπτα.
  • Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατηση 2 ημερες πριν και η προσκομιση του κουπονιου στο ταμειο του θεατρου.
  • Καθε χρηστης μπορει να αγορασει απεριοριστο αριθμο κουπονιων για χρηση ειτε απο τον ιδιο ειτε με την μορφη δωρου σε φιλους η συγγενεις.
  • Το παρκινγκ βρισκεται πλησιον του θεατρου, με ειδικη τιμη 5 ευρω μονο για τους πελατες μας (με την επιδειξη του εισιτηριου).
  • Για οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να τηλεφωνειτε στο 2108657677 απο τις 10:00 το πρωι μεχρι τις 14:00 το μεσημερι.
       "Five 4U"
(ΧΘΕΣ – ΣΗΜΕΡΑ – ΠΑΝΤΑ)

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ   ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η αγαπημενη ερμηνευτρια μεγαλων ελληνων συνθετων ΛΟΡΝΑ παρουσιαζει στο θεατρο «ΘΥΜΕΛΗ» ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ  μια μουσικοθεατρικη παρασταση – εκπληξη σε τεσσερις ενοτητες: Παλια Αθηνα, Παρισι, θρυλικες μελωδιες του Hollywood και αγαπημενα τραγουδια απο τον ελληνικο κινηματογραφο. Αθανατες, διαχρονικες μελωδιες θα σας κρατησουν συντροφια για δυομισι περιπου ωρες σε μια ζεστη θεατρικη ατμοσφαιρα οπου το θεατρο, ο κινηματογραφος και η μουσικη σκηνη δινουν ραντεβου σε κλιμα νοσταλγικο αλλα και κεφατο, με εναλλαγες ρομαντικες και ευθυμες. Την ερμηνευτρια πλαισιωνουν τεσσερις ταλαντουχοι ηθοποιοι – χορευτες – τραγουδιστες: Μιραντα Κοροβιλα, Ανδρεας Παπαγιαννακης, Mαρια Σταβαρη και Γιωργος Μαγκινης. Τη σκηνοθεσια υπογραφει η Έλλη Βοζικιαδου, τα κειμενα ο Ιακωβος Αυλητης, τα σκηνικα ο Χαρης Σεπεντζης, τα κοστουμια η Έλσα Βωκου και τις χορογραφιες η Κικη Σελιωνη και η Όλγα Σπυρακη. Τα τραγουδια και τη μουσικη της παραστασης επιμελουνται και ενορχηστρωνουν ο Δαυιδ Ναχμιας, ο Κωστας Αναδιωτης, ο Πανος Δερβος και ο Βασιλης Ποτηρης. Επιμελεια και σκηνοθεσια οπτικου υλικου: Γιωργος Παντελεακης. Μπορειτε να παρακολουθησετε εδω το trailer παραστασης: http://www.youtube.com/watch?v=WVaK442y454&feature=related Και εδω μπορειτε να δειτε video clips του five4musical: http://www.youtube.com/user/five4umusical?feature=mhum Η παρασταση σημειωσε μεγαλη επιτυχια για δυο συνεχομενους χειμωνες, περιοδευσε για δυο καλοκαιρια σε μεγαλα φεστιβαλ ανα την επικρατεια και συνεχιζεται τον φετινο χειμωνα για τριτη χρονια. Το κοινο απολαμβανει τις μοναδικες ερμηνειες της Λορνας  η οποια ξεδιπλωνει τη μουσικη γκαμα της καταφερνοντας με μεγαλη ευκολια να μας μεταφερει απο τη ρομαντικη παλια Αθηνα του Αττικ στο ερωτικο Παρισι της εποχης της Εντιθ Πιαφ, φτανοντας μεχρι τη Μπαρμπαρα Στρειζαντ και τη Ουιτνευ Χιουστον του Hollywood αλλα και τη Μαρινελλα και τη Βλαχοπουλου του αγαπημενου παλιου καλου κινηματογραφου που ολοι λατρεψαμε.  Όλα αυτα με τη συμμετοχη επι σκηνης τεσσαρων νεων ταλαντουχων παιδιων που παιζουν, χορευουν και τραγουδουν με πολυ μπριο και κεφι. Μια μουσικη διαδρομη που κραταει αμειωτο το ενδιαφερον του θεατη απ’ την αρχη μεχρι το τελος. Άλλωστε στην παρασταση συμμετεχει και το κοινο ειτε τραγουδωντας, ειτε χειροκροτωντας και επευφημωντας τα επι σκηνης δρωμενα σχεδον σε καθε τραγουδι. Ένα μοναδικο μουσικοθεατρικο υπερθεαμα για ολες τις ηλικιες. Mια μουσικοθεατρικη παρασταση που δεν πρεπει να χασετε!!!!!!   Δειτε και την αλλη προσφορα εδω.
προσφορα για: 9€ για την αγορα ενος εισιτηριου για την υπεροχη μουσικοθεατρικη παρασταση “Five 4U” (ΧΘΕΣ – ΣΗΜΕΡΑ – ΠΑΝΤΑ) στο θεατρο «Θυμελη». Αξιας 15€. Έκπτωση 40%.



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες