Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

109€ 12 θεραπειες λιπογλυπτικης σωματος και εξαλειψης κυτταριτιδας ακουστικα κυματα( awt) raylife,





109€ 12 θεραπειες λιπογλυπτικης σωματος και εξαλειψης κυτταριτιδας ακουστικα κυματα( awt) raylife,
  • Η προσφορα ισχυει εως 30/06/2012.
  • Το καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομο και αφορα δωδεκα (12) θεραπειες λιπογλυπτικης σωματος και εξαλειψης της κυτταριτιδας με Ακουστικα κυματα(AWT) της Raylife, σε συνδυασμο με cavitation, μαγνητοκινητικο Drainage (MGN) και διαιτολογικη υποστηριξη, για γυναικες και ανδρες. Η εφαρμογη των συνεδριων γινεται σε μια απο τις εξης περιοχες:
    κοιλιακη χωρα
    γλουτοι - πισω μερος ποδιων /> προσαγωγοι (εσωτερικο μηρων) - απαγωγοι (εξωτερικο μηρων)
    απαγωγοι (εξωτερικο μηρων) - μπρατσα.
  • Η διαρκεια της καθε θεραπειας ειναι 50 λεπτα.
  • Η ιδανικη συχνοτητα εφαρμογης της θεραπειας ειναι, μια θεραπεια ανα βδομαδα.
  • Επιπλεον, και μονο για τους κατοχους των κουπονιων της συγκεκριμενης προσφορας, ισχυει εκπτωση 30% στις υπολοιπες υπηρεσιες.
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο η συγγενεις και φιλους του.
  • Η προσφορα δεν συνδυαζεται με αλλες προσφορες.
  • Για ραντεβου, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια 3 ημερες πριν στο τηλεφωνο 210-96 32 850
  • Για ακυρωση καποιου ραντεβου σας, καλειτε τουλαχιστον 1 ημερα πριν.
  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 8 ατομα ημερησιως.
  • Ώρες Λειτουργιας: Δευτερα - Παρασκευη 9:30 - 15:00 και 17:00 - 21:00 και Σαββατο 10:00 - 15:00.
   Λιπογλυπτικη σωματος     Το λουλουδι της Κοσμητικης Αισθητικης Raylife Glowing Beauty ειναι το πιο εξελιγμενο συστημα για την καταπολεμηση της κυτταριτιδας και του τοπικου παχους. Η μεθοδος Raylife επανασχηματιζει το περιγραμμα του σωματος με τη χρηση της τεχνολογιας των Ακουστικων Κυματων (AWT).    
  • Τα Ακουστικα Κυματα εχουν διπλη δραση:
διαλυουν την εξωτερικη μεμβρανη του λιποκυτταρου, ενω ταυτοχροναδιεγειρουν τους ινοβλαστες, συσφιγγοντας το πλεγμα κολαγονου και ελαστινης.    
  • Άμεσες και μεταγενεστερες επιδρασεις:
50% αυξηση της ελαστικοτητας του δερματος, ορατη μειωση στην οψη φλοιου πορτοκαλιου μετα απο 3-4 συνεδριες, αναπλαση της περιοχης και αισθητη μειωση του τοπικου παχους μετα απο 6 συνεδριες, προοδευτικη αυξηση στην ποιοτητα των αποτελεσματων εως και 3 μηνες μετα το τελος της θεραπειας.    
  • Cavitation:
ειναι μια νεα, επαναστατικη τεχνολογια, που μεσω ηχων χαμηλης συχνοτητας 18-40 ΚΗz δημιουργει μικροσκοπικες φυσαλιδες υποπιεσης στην κυτταρικη μεμβρανη των λιποκυτταρων. Με τη διασπαση της κυτταρικης μεμβρανηςαποβαλλονται τριγλυκεριδια, τα οποια στη συνεχεια απομακρυνονται απο το λεμφικο συστημα και μεσα απο τη διαδικασια της διουρησης αποβαλλονται απο τον οργανισμο.    
  • Άμεσα αποτελεσματα:
ενεργοποιηση του μεταβολισμου, μεση απωλεια ποντων 3-4 cm, αμεση μειωση της κυτταριτιδας 4ου βαθμου σε 2ο βαθμο, αυξηση της διουρησης τις ωρες και ημερες μετα τη θεραπεια. Η εφαρμογη των Ακουστικων Κυματων και του Cavitation γινεται εντελωςανωδυνα σε εναν ειδικα διαμορφωμενο για εσας χωρο, το Glowing Space, οπου μπορειτε να χαλαρωσετε, να ξεκουραστειτε και να ανακαμψετε απο το καθημερινο αγχος κατα τη διαρκεια της θεραπειας σας.       Μαγνητοκινητικο Drainage : Μεσω της τεχνολογιας magnetokinet drainage απωθουνται τα υπολειμματα της λιπολυσης απο το κυτταρικο μεσοδιαστημα, οξυγονωνονται οι ιστοι, ενω παραγεται εντονη ηλεκτρικη διεγερση επι της κυτταρικης μεμβρανης ενισχυοντας και εξισορροπωντας τις διεργασιες των ιστων που παρουσιαζουν κυτταριτιδα η εντοπισμενο λιπος. Παραλληλα με την διαδικασια λιπολυσης το ULTRASLIM πραγματοποιει εντονο drainage στην περιοχη θεραπειας με αποτελεσμα την απομακρυνση των προϊοντων της λιπολυσης, χαρη στην απολυτη καινοτομια magnetokinet drainage. Άμεσες και μεταγενεστερες επιδρασεις : 50% αυξηση της ελαστικοτητας του δερματος, ορατη μειωση στην οψη φλοιου πορτοκαλιου μετα απο 3-4 συνεδριες, αναπλαση της περιοχης και αισθητη μειωση του τοπικου παχους μετα απο 6 συνεδριες, προοδευτικη αυξηση στην ποιοτητα των αποτελεσματων εως και 3 μηνες μετα το τελος της θεραπειας.   Μπορειτε να παρακολουθησετε και το ακολουθο βιντεο με τη διαδικασια     Δειτε επισης και την αλλη προσφορα του Aesthetix εδω
προσφορα για: 109€ για 12 θεραπειες λιπογλυπτικης σωματος και εξαλειψης της κυτταριτιδας με Ακουστικα κυματα( AWT) της Raylife, σε συνδυασμο με cavitation, μαγνητοκινητικο Drainage( MGN ) και διαιτολογικη υποστηριξη, για γυναικες και ανδρες, στο Aesthetix clinic στη Γλυφαδα, Αξιας 1500 ευρω, Έκπτωση 93%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες