Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

80€ 24 συνεδριες εντατικου προγραμματος λιπογλυπτικης τριπολικες ραδιοσυχνοτητες(medical rf)





80€ 24 συνεδριες εντατικου προγραμματος λιπογλυπτικης τριπολικες ραδιοσυχνοτητες(medical rf)
  • Η προσφορα ισχυει εως 31/03/2013.
  • Καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομο και περιλαμβανει:
12 συνεδριες τριπολικων ραδιοσυχνοτητων για την καταπολεμηση της κυτταριτιδας, για ανανεωση των κυτταρων, και συσφιξη του δερματος.Διαρκειας 35 λεπτων. 12 συνεδριες Ultratone για μορφοποιηση, αναζωογονηση και τονωση του ταλαιπωρημενου δερματος.Διαρκειας 35 λεπτων. Ετησια διατροφολογικη... παρακολουθηση με εβδομαδιαια προγραμματα απο προσωπικο διατροφολογικο συμβουλο που θα αξιολογει την πορεια σας, σε συνδυασμο με λιπομετρησεις, σωματομετρησεις, μετρησεις κυτταριτιδας, τεστ βασικου μεταβολισμου και BMI.
  • Το προσωπικο του ινστιτουτου αισθητικης και ομορφιας "Life & Beauty" διαθετει εμπειρο ιατρικο προσωπικο και πιστοποιημενα μηχανηματα που εγγυωνται την απολυτη ασφαλεια των θεραπειων!
  • Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη, για χρηση της υπηρεσιας σε περισσοτερες απο μια περιοχη και απεριοριστα για συγγενεις η φιλους.
  • Για ραντεβου, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια στο τηλεφωνο 210 9704555.
  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 30 ατομα ημερησιως
  • Υποχρεωτικη τηλεφωνικη ενημερωση για ακυρωση ραντεβου 3 ημερες πριν.
       Ultra Tone Super Slim Το μοναδικο σημα Ultrawave της Ultratone μιμειται τη φυσικη βιοηλεκτρικη ενεργεια του ιδιου του σωματος και εκπεμπει μια σειρα απο διαφορετικες κυματομορφες, ερεθισματα, ευρη και συχνοτητες για να διεγειρει, να τονωσει και να αναζωογονησει τις προς θεραπειαν περιοχες. Διεισδυοντας στην επιδερμιδα, στο συνδετικο ιστο, στο λιπος, στους μυες και στο κυκλοφορικο και το λεμφικο συστημα, οι παλμοι του Ultratone μεταδιδονται αυτοματα σε φυσιολογικα διαδοχικες εναλλασσομενες μορφες. Έτσι, ολες οι περιοχες του προσωπου και του σωματος μπορουν να επιλεχθουν με ακριβεια για την επιτευξη μιας ολοκληρωμενης σειρας αποτελεσματων μορφοποιησης, ανορθωσης, τονωσης και αναζωογονησης. Διαθετει συνολικα 51 προγραμματα απο τα οποια 30 ειναι πολλαπλα(multi-mode). Αυτο σημαινει οτι εκπεμπουν μια ποικιλια παλμων και σηματων που επιτρεπουν την ταυτοχρονη εφαρμογη σε 3 διαφορετικες περιοχες του σωματος.
Συσφιξη της μεσης και της κοιλιας
Ανορθωση και μορφοποιηση των γλουτων
Αδυνατισμα των μηρων
Μειωση της κυτταριτιδας
Ανορθωση και μορφοποιηση του στηθους
Ανακουφιση και τονωση της επιδερμιδας
Αποστραγγιση τοξινων
Ηλεκτρο-βελονοθεραπεια και ρεφλεξολογια
Χαλαρωση και περιποιηση
Θεραπεια ρυτιδων για τα ματια και το προσωπο
Προγραμμα για προχωρημενη χαλαρωση μετα την εγκυμοσυνη
Ανορθωση στηθους      Τριπολικες Ραδιοσυχνοτητες (Medical Rf) Τα εξιδεικευμενα μηχανηματα με τριπολικες ραδιοσυχνοτητες που ειναι μη επεμβατικα και εξαιρετικα αποτελεσματικα και βοηθαει στη βελτιστοποιηση της υφης του δερματος, καταπολεμωντας την κυτταριτιδα και κανοντας συσφιξη. Χρησιμοποιωντας τα πιο εξελιγμενα ραδιοσυχνοτητας συστηματα για τη διαμορφωση του περιγραμματος του σωματος και την συσφιξη του δερματος, παρεχουν γρηγορη, αποτελεσματικη και ανωδυνη θεραπεια για αμεσα και μακροπροθεσμα αποτελεσματα απο την πρωτη κιολας συνεδρια. Η μοναδικη διαμορφωση των μηχανηματων θερμαινει επιλεκτικα τα κυτταρα του λιπους κατω απο το δερμα χωρις να βλαπτονται οι περιβαλλοντες ιστοι και ετσι αυξανεται ο μεταβολισμος και η εκκριση του υγρου λιπους. Η Medical Rf τεχνολογια αντιμετωπιζει το δερμα ολων των χρωματων και τυπους απαλα και αποτελεσματικα χωρις ερεθισμους. Το Medical Rf προσφερει τις ακολουθες επεξεργασιες
Μειωση του τοπικου λιπους
Μειωση της περιμετρου (χασιμο ποντων)
Βελτιωση της υφης δερματος (ντεκολτε, χερι)
Επιδερμικη συσφιξη δερματος (σε γρηγορη απωλεια βαρους μετα απο εγκυμοσυνη, για ανθρωπους με γαστρικο δακτυλο)   Δειτε και τις αλλες προσφορες του Life & Beauty εδω και εδω .
προσφορα για: 80€ για 24 συνεδριες εντατικου προγραμματος λιπογλυπτικης με τριπολικες ραδιοσυχνοτητες(Medical Rf) σε συνδυασμο με Ultratone Super Slim για απωλεια βαρους απο 8-15 κιλα και οριστικη εξαλειψη της κυτταριτιδας,μαζι με προγραμματα διατροφης,στο Life and Beauty στον Άγιο Δημητριο.Αξιας 900€



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες