Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

195€ ενα μαγευτικο πακετο αποδρασης και χαλαρωσης 2 ατομα mouzaki palace hotel&spa, πρωινο, δειπνο, 2 relax massage,





195€ ενα μαγευτικο πακετο αποδρασης και χαλαρωσης 2 ατομα mouzaki palace hotel&spa, πρωινο, δειπνο, 2 relax massage,
  • Ισχυει απο 13/11/2011 εως 29/06/2012, καθημερινες και Σαβ/κα, εκτος απο 18/12 - 2/01/2012
  • Η προσφορα ισχυει για 2 ατομα και περιλαμβανει:
  2 διανυκτερευσεις σε δικλινο δωματιο με θεα το βουνο η την πολη πρωινο σε μπουφε για ολες τις μερες δειπνο για ολες τις μερες, set menu που περιλαμβανει 1 σαλατα, 2 ορεκτικα, 2 κυριως πιατα και 2 επιδορπια 2 relax massage διαρκειας... 30'(χαλαρωτικο ηπιο massage με αιθερια ελαια που ηρεμουν σωμα και νου αποβαλλοντας την ενταση) απεριοριστη χρηση σαουνας απεριοριστη χρηση εσωτερικης και εξωτερικης πισινας.    
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η  φιλους του.
  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασιου Νεκταριο  η αποστολη e-mail
  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 4 συνεχομενες διανυκτερευσεις).
  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.
  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο MEGiA travel.
  • Για παιδια εως των 4 ετων δωρεαν, για παιδια ανω των 4 ετων υπαρχει επιβαρυνση 25€ ανα διανυκτερευση

                    
MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA 
Δειτε το ξενοδοχειο πατωντας εδω   Το MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA, το νεο στολιδι της Δυτικης Θεσσαλιας, ειναι χτισμενο σε λοφο, στις παρυφες της πολης του Μουζακιου. Περιτριγυρισμενο απο ενα δασος με βελανιδιες, καστανιες και πευκα προσφερει μια πανοραμικη θεα της πολης και του Θεσσαλικου καμπου, σε ενα φυσικο τοπιο που θα σας μαγεψει. Απεχει μολις 20 λεπτα απο την πολη της Καρδιτσας και 15 των Τρικαλων, κανοντας το κεντρο στους πιο δημοφιλεις προορισμους οπως την ωραιοτερη λιμνη της Ελλαδας τη Λιμνη Πλαστηρα (20 λεπτα), το πανεμορφο Περτουλι (20 λεπτα) και τα μαγευτικα Μετεωρα (35 λεπτα). Σας δινεται λοιπον η ευκαιρια παραλληλα με τη ζεστη φιλοξενια μας και τις παραδοσεις του τοπου μας να αποδρασετε με πληθος εναλλακτικων δραστηριοτητων. Διαθετει 40 δωματια και 2 σουιτες πληρως εξοπλισμενα, με κλιματισμο, τηλεοραση, mini bar, θυριδα ασφαλειας, σεσουαρ, τηλεφωνο και παροχη δωρεαν internet στα δωματια και wi-fi στους κοινοχρηστους χωρους. Διαθετει 4 δωματια για ατομα με ειδικες αναγκες και ολοι οι χωροι ειναι ευκολα προσβασιμοι.                       
προσφορα για: 195€ για ενα μαγευτικο πακετο αποδρασης και χαλαρωσης για 2 ατομα στο MOUZAKI PALACE Hotel&Spa, με πρωινο, δειπνο, 2 relax massage, χρηση πισινας και σαουνας, στη Λιμνη Πλαστηρα, Αξιας 346€-Έκπτωση 44%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες