Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

35€ lift-εffect προσωπου, 2 θεραπειες hydraskin τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων αμεση αντιγηρανση και βαθια





35€ lift-εffect προσωπου, 2 θεραπειες hydraskin τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων αμεση αντιγηρανση και βαθια
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Τι ειναι η Hydraskin; Η Hydraskin βασιζεται στην τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων. Προκειται για Συστημα ραδιοσυχνοτητων (RF) που αποτελει καινοτομια στην ιατρικη αισθητικη και προκαλει εναλλασσομενη πιεση στο δερμα εχοντας ως αποτελεσμα την αμεση συσφιξη και βελτιωση της υφη του δερματος.
Πως λειτουργει η θεραπεια; Η μεθοδος εφαρμοζεται με την χρηση ενος ειδικου μηχανηματος που... εκπεμπει ραδιοσυχνοτητες και εχει επιστημονικα αναγνωρισμενη αποτελεσματικοτητα στην βελτιωση της νεανικοτητας του δερματος. Το σημα που εκπεμπεται απο το μηχανημα προκαλει εναλλασσομενη πιεση στο δερμα, κανοντας micromassage στο επιπεδο των τριχοειδων. Έτσι εντεινεται η παραγωγη κολλαγονου, ελαστινης και υαλουρονικου οξεος, αναστελλοντας την διαδικασια γηρανσης. Επιπλεον, εφαρμοζονται φυσικα προϊοντα που περιεχουν ευεργετικα βιοενεργα συστατικα οπως θαλασσιο κολλαγονο, ιχνοστοιχεια και μεταλλα. Η συνεργια των θαλασσιων φυσικων προϊοντων και της τεχνολογιας των ραδιοσυχνοτητων κανει την μεθοδο ιδιαιτερα δραστικη τοσο για προληψη οσο και για θεραπεια της γηρανσης του δερματος.
Τι διαφορα θα δω στο προσωπο μου; Η Hydraskin με την τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων προλαμβανει τα πρωτα σημαδια γηρανσης ενω αντιμετωπιζει αυτα που εχουν ηδη εμφανιστει, γιατι αναστελλει την διαδικασια γηρανσης. Πιο συγκεκριμενα:
  • αυξηση της υγρασιας κατα 70%,
  • το βαθος των ρυτιδων μειωνεται κατα 63%,
  • το μηκος των ρυτιδων μειωνεται κατα 34%.
Διαρκεια Θεραπειας 25 min.

προσφορα για: 35€ για Lift-Εffect Προσωπου, 2 θεραπειες Hydraskin με την τεχνολογια των ραδιοσυχνοτητων για αμεση αντιγηρανση και βαθια ενυδατωση στα MediΠΡΙΝΟΥ, εκπτωση 85%.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες