Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

22€ ενα κουπονι περιλαμβανει 1 ενυδατωση προσωπου/λαιμου/ντεκολτε μαζι 1 μασαζ,1 βαθυ καθαρισμο,1





22€ ενα κουπονι περιλαμβανει 1 ενυδατωση προσωπου/λαιμου/ντεκολτε μαζι 1 μασαζ,1 βαθυ καθαρισμο,1

  • Η προσφορα ισχυει εως 31/05/2012.
  • Η προσφορα ισχυει για ενα ατομο και περιλαμβανει:
  1 βαθυ καθαρισμο προσωπου διαρκειας 2 ωρων 1 βαθεια ενυδατωση σε προσωπο/λαιμο/ντεκολτε με εκχυλισμα ULVA LACTICA μαζι με μασαζ στον αυχενα, στο κεφαλι, στο ντεκολτε και στο προσωπο, διαρκειας 2:15. 1 τοποθετηση βλεφαριδων διαρκειας 45 λεπτων 1 αποτριχωση με IPL η 1... βιολογικη αποτριχωση με κερι σε μουστακι και παρειες 1 καθαρισμο και σχηματισμο φρυδιων  
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο η ως δωρο για συγγενεις η φιλους.
  • Καθε ραντεβου για τη χρηση του κουπονιου πρεπει να κλεινεται 2 ημερες πριν την επισκεψη. Σε περιπτωση ακυρωσης η αναβολης της προγραμματισμενης θεραπειας, απαιτειται προηγουμενη ενημερωση τουλαχιστον 2 ημερων.
  • Για ραντεβου, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια στα τηλεφωνα 210-9763958 - 9.
  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 15 ατομα ημερησιως.
  • Ωραριο Λειτουργιας: Δευτερα εως Παρασκευη 11:00πμ- 8:00μμ
   
    Βαθυς καθαρισμος προσωπου:  Η σημαντικοτερη θεραπεια ομορφιας που μπορει να γινει σε ενα ινστιτουτο. Όταν το σμηγμα συγκεντρωνεται για πολυ καιρο στους σμηγματογονους αδενες δειχνει το δερμα μουντο και  ατονο. Συνηθως  δημιουργουνται φαγεσωρες ( μαυρα στιγματα ) κεχρια μεχρι και φλυκταινες (σπυρακια) και το δερμα δεν αναπνεει οπως πρεπει.
Με τον βαθυ καθαρισμο απομακρυνονται τα νεκρα κυτταρα, το σμηγμα, κι ετσι το δερμα αναπνεει, γινεται καλυτερη απορροφηση των καλλυντικων ουσιων, οξυγονωνεται και γινεται πιο λαμπερο και υγιες.   Ο συνδυασμος  του καθαρισμου με εντατικη περιποιηση ενυδατωσης ειναι πολυ αποτελεσματικος επειδη το δερμα ειναι απολυτα δεκτικο στις θρεπτικες ουσιες. Χρησιμοποιουμε λοιπον καλλυντικα αναπλασης κι επουλωσης φυτικης προελευσης με δραστικα  συστατικα οπως   BIOMEDULINE βαθεια ενυδατωση
  ALLANTOINE αντιερεθιστικη κι ενυδατικη δραση
VITAMINE E
αντιοξειδωτικη και μαλακτικη δραση       Βαθεια Ενυδατωση Προσωπου με ULVA LACTICA (μαρουλι της θαλασσας) που  προστατευει την ελαστικοτητα του δερματος.
IPL (φωτολυση): Οι ερευνες δειχνουν οτι το 80% των γυναικων και περισσοτερο απο το 50 % των ανδρων εμφανιζουν ανεπιθυμητη τριχοφυΐα σε διαφορες περιοχες του σωματος τους.
Μερικες περιπτωσεις ειναι γενετικες κι αλλες προκαλουνται απο αλλους παραγοντες οπως η εγκυμοσυνη, η εμμηνοπαυση, ορμονικες διαταραχες, κ.α. Όλα τα προαναφερθεντα μπορουν να υποκινησουν την ανωμαλη αναπτυξη της τριχας.
Το DERMO-FLASH SX-513 εκπεμπει μια πολυχρωματικη ζωνη κυματων παλμικης δεσμης φωτος με αποτελεσμα οχι μονο στις σκουρες τριχες αλλα και στην ανοιχτοχρωμη τριχοφυΐα.
Το φως μεταφερεται στο τριχοθυλακιο με τη χρηση NCPL και η θεραπευμενη περιοχη δεν ερχεται σε επαφη με την πηγη φωτος γεγονος που καθιστα το DERMO-FLASH SX-513 απολυτα ασφαλες κι ελεγχομενο.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ:
με κερι και βιολογικο serum για καθυστερηση της επανεκφυσης της τριχοφυΐας
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ: Το σχημα των φρυδιων ειναι πολυ σημαντικο να ειναι αρμονικο τοσο με το σχημα των ματιων οσο και με το αυτο του προσωπου. Τα σωστα φρυδια μπορουν να αναδειξουν την ομορφια των ματιων και να αναδειξουν το προσωπο.
ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ: διαρκουν περιπου 15 ημερες και δινουν βαθος κι ενταση στο βλεμμα.       Δειτε επισης και την αλλη προσφορα του Cosmovita εδω
   
προσφορα για: 22€ για ενα κουπονι που περιλαμβανει 1 ενυδατωση προσωπου/λαιμου/ντεκολτε μαζι με 1 μασαζ,1 βαθυ καθαρισμο,1 τοποθετηση βλεφαριδων,1 αποτριχωση με IPL η με κερι στο ανω χειλος και 1 σχηματισμο φρυδιων,στο Κεντρο Εναλλακτικων Θεραπειων Σωματος και Προσωπου COSMOVITA,πλησιον Μετρο Δαφνης.Αξιας 220€.



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες