Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

220€ απολαυσετε ενα μοναδικο 3ημερο περιλαμβανει 2 διανυκτερευσεις 2 ατομων πρωϊνο, ημιδιατροφη





220€ απολαυσετε ενα μοναδικο 3ημερο περιλαμβανει 2 διανυκτερευσεις 2 ατομων πρωϊνο, ημιδιατροφη
  • Το κουπονι ισχυει για κρατησεις εως 14/04/2012
  • Εξαιρουνται οι κρατησεις σε γιορτες και αργιες
  • Το καθε κουπονι ισχυει για μια 3ημερη εκδρομη με 2 διανυκτερευσεις σε πολυτελες ξενοδοχειο προσφεροντας υπηρεσιες spa (υδροθεραπεια) και περιλαμβανει:

Διαμονη στο ξενοδοχειο «Grand Serai» στα Ιωαννινα
Πρωϊνο
Ημιδιατροφη (βραδινο)
2... υδροθεραπειες για 2 ατομα ανα ημερα
Πακετο καλοσωρισματος με γλυκα
Late check out (κατοπιν διαθεσιμοτητας)   
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η  φιλους του.
  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασιου Νεκταριο  η αποστολη e-mail, τουλαχιστον 5 μερες πριν
  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.
  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο MEGiA travel.
  • Παιδια ηλικιας 0-6 ετων εχουν δωρεαν διαμονη
  • Στο τριτο ατομο υπαρχει χρεωση 65€
  • Δεν επιτρεπεται η χρηση spa σε ηλικιες κατω των 15 ετων.
            GRAND SERAI
Χτισμενο σε μια εκταση 13 στρεμματων μεσα στην πολη των Ιωαννινων, το Grand Serai, το νεοτερο ξενοδοχειο του ομιλου Mitsis, προοριζεται να προσφερει στους επισκεπτες του οτι καλυτερο υποδεικνυει η συγχρονη εννοια της φιλοξενιας. Ένα πραγματικο παλατι, συνδυαζει αψογα την παραδοσιακη τοπικη αισθητικη με στοιχεια απο την Ανατολη. Ασυγκριτη πολυτελεια και μοναδικες ανεσεις για μια αξεχαστη διαμονη 5 αστερων.
Το Grand Serai διατηρει στο ακεραιο τις παραδοσιακες αξιες εισαγοντας ταυτοχρονα νεα προτυπα υπηρεσιων. Οι επισκεπτες εδω θα απολαυσουν τις υπηρεσιες του φιλικου και εμπειρου προσωπικου σε συνδυασμο με τις πλεον συγχρονες τεχνολογικες εφαρμογες για εργασια η ψυχαγωγια, τοσο στα δωματια οσο και σε ολους τους χωρους του ξενοδοχειου.
Η πολυτελεια και η ανεση στο Grand Serai δεν εξαντλουνται στους κοινοχρηστους χωρους του. Όλα τα δωματια και οι σουιτες αποτελουν μια οαση ανεσης και ηρεμιας παρεχοντας την απολυτη πολυτελεια. Ειναι πληρως εξοπλισμενα με ολες τις συγχρονες ανεσεις για να ικανοποιουν και τον πιο απαιτητικο επισκεπτη.           
Υδροθεραπεια
Eκτος απο τη γνωστη ζωογονο του δυναμη, το νερο εχει και θεραπευτικες ιδιοτητες, γνωστες απο την εποχη του Iπποκρατη ακομα. Σημερα, οι θεραπειες με τη βοηθεια του νερου περιλαμβανονται σε αυτο που οι ειδικοι ονομαζουν υδροθεραπεια, που μπορει να αποδειχτει ιδιαιτερα αποτελεσματικη στους χρονιους μυϊκους πονους, τις ψυξεις, τα αρθριτικα κ.α. Εκτος απο τη θαλασσοθεραπεια και τις διαφορες θεραπειες σε ιαματικα λουτρα, που αποτελουν δυο ξεχωριστα κεφαλαια, η υδροθεραπεια γινεται σε θερμες πισινες και σε δινολουτρα.            
προσφορα για: 220€ για να απολαυσετε ενα μοναδικο 3ημερο που περιλαμβανει 2 διανυκτερευσεις 2 ατομων με πρωϊνο, ημιδιατροφη και 2 υδροθεραπειες, με πακετο καλοσωρισματος και late check out, στο ξενοδοχειο Grand Serai (5*) στα Ιωαννινα , αξιας 365€ - εκπτωση 40%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες