Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

37€ ενα προγραμμα περιλαμβανει 7 φωτοαναπλασεις προσωπου,7 ενυδατωσεις φυτικα προϊοντα





37€ ενα προγραμμα περιλαμβανει 7 φωτοαναπλασεις προσωπου,7 ενυδατωσεις φυτικα προϊοντα
  • Η προσφορα ισχυει εως 15/05/2012.
  • Το καθε κουπονι ισχυει για ενα ατομο, για αντρες και γυναικες, και περιλαμβανει:
7 θεραπειες φωτοαναπλασης με την ασφαλη μεθοδο παλμικου φωτος διαρκειας 45 λεπτων. 7 θεραπειες ενυδατωσης προσωπου/λαιμου/ντεκολτε με φυτικα προϊοντα, διαρκειας 45 λεπτων. 1 βαθυ καθαρισμο προσωπου, διαρκειας 2 ωρων.  ...
  • Μπορειτε να επιλεξετε ενα απο τα παρακατω προγραμματα φωτοαναπλασης και ενυδατωσης: Φωτοαναπλαση για παναδες, Φωτοαναπλαση για ακμη, Φωτοαναπλαση για αντιγηρανση
  • Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.
  • Για ραντεβου απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια στο τηλεφωνο 213 0210075.
  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 20 ατομα ημερησιως.
  • Υποχρεωτικη τηλεφωνικη ενημερωση για ακυρωση 2 ημερες πριν.

        
  ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ  ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΑΝΔΡΕΣ   ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ
Η τεχνολογια της φωτοαναπλασης μειωνει τα σημαδια φωτογηρανσης απομακρυνοντας  σημαδια απο το δερμα που δημιουργουνται με το περασμα ετων-συμπεριλαμβανομενων των φακιδων και των παναδων(προσωπο-χερια-λαιμος-ντεκολτεε).
ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΜΗ
Με την φωτοαναπλαση οδηγουμαστε σε εντυπωσιακα αποτελεσματα σχετικα με την επιδραση του φωτος πανω στο κυριο ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ  της ακμης. Προοδευτικα εξαφανιζονται με την υγιη επανεμφανιση της επιδερμιδας. Συνισταται για ολες τις ηλικιες ανω  των 18 ετων.
ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
Η φωτοαναπλαση αναζωογονει και ανανεωνει το δερμα στο προσωπο, στο λαιμο, στο ντεκολτε αλλα και στα χερια. Τονωνει τους μυες και ενεργοποιει τους ινοβλαστες. Οποσης ανορθωνει το δερμα και λειαινει τις ρυτιδες. Καταλληλο για ολες τις ηλικιες. Λειτουργει προληπτικα και θεραπευτικα.   Δειτε και την αλλη προσφορα εδω.
προσφορα για: 37€ για ενα προγραμμα που περιλαμβανει 7 φωτοαναπλασεις προσωπου,7 ενυδατωσεις με φυτικα προϊοντα για να καταπολεμησετε τις ρυτιδες η τις παναδες η την ακμη,με την ασφαλη μεθοδο IPL,και ενα βαθυ καθαρισμο διαρκειας 2 ωρων,απο το Miggle,στο Πειραια. Αξιας 460€. Έκπτωση 92%.



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες