Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

παρακολουθηστε παιδικη-εφηβικη παρασταση «αριστοφανης junior» (αχαρνης και όρνιθες) ζωντανη





παρακολουθηστε παιδικη-εφηβικη παρασταση «αριστοφανης junior» (αχαρνης και όρνιθες) ζωντανη
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 3€ για ενα εισιτηριο γενικης εισοδου για 1 παιδι για την παρασταση ''Αχαρνης και Όρνιθες'' του Αριστοφανη, στην παιδικη σκηνη του θεατρου Βαφειο-Λακης Καραλης (αρχ. τιμη 5€)
  • η
  • 5€ για ενα εισιτηριο γενικης εισοδου για 1  ατομο ηλικιας ανω των 18 ετων για την παρασταση ''Αχαρνης και Όρνιθες'' του Αριστοφανη, στην παιδικη σκηνη του θεατρου Βαφειο-Λακης... Καραλης (αρχ. τιμη 10€) 
  • Διαρκεια εργου : 90΄ λεπτα (με διαλειμμα)
Θα παρακολουθησετε την προσαρμοσμενη για παιδια κωμωδια ''Αχαρνης και Όρνιθες'' οπου ο Αριστοφανης ως πατερας της κωμωδιας, χρησιμοποιει το αστειο, την ανατροπη και τη σατιρα για να μιλησει για τα πιο σοβαρα θεματα με ευχαριστο τροπο και στις μικρες ηλικιες! Τα παιδια διδασκονται την εννοια της ευθυνης και την ιδιοτητα του πολιτη με ευχαριστο και διασκεδαστικο τροπο! Η παιδικη παρασταση διακατεχεται απο εξυπνα κουστουμια και την απολαυστικη, ειδικα γραμμενη μουσικη για την παρασταση που ερμηνευει ζωντανα ορχηστρα στη σκηνη!
προσφορα για: Παρακολουθηστε τη παιδικη-εφηβικη παρασταση «Αριστοφανης Junior» (Αχαρνης και Όρνιθες) με ζωντανη ορχηστρα απο το GUITARTE ENSEMBLE ,στο θεατρο Βαφειο-Λακης Καραλης! Εισιτηριο εισοδου για παιδια 3€ και (5€) για ενηλικες!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες