Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

τι γινεται οταν ελλαδα κρισης γυναικα αποφασιζει πεταξει τα ρουχα και πηδηξει φραχτη; απαντησεις





τι γινεται οταν ελλαδα κρισης γυναικα αποφασιζει πεταξει τα ρουχα και πηδηξει φραχτη; απαντησεις
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισιτηριο εισοδου 2 ατομων, για την Bar Theater παρασταση «Striptease» του Χαρη Μποσινα με τους Μιχαλη Μαρκατη, Μαρια Γουλα & Cary Novel, στο φουαγιε του θεατρου Ήβη
  • Διαρκεια 75΄ λεπτα
Το Striptease, η αστεια και τρυφερη κωμωδια bar theater του Χαρη Μποσινα, ερχεται στο φουαγιε του θεατρου ΗΒΗ απο την Κυριακη 14 Απριλιου, στις 22:15. Η σκηνοθεσια ειναι της Πεπης Μοσχοβακου,... παιζουν οι Μιχαλης Μαρκατης και Μαρια Γουλα ενω στα video της παραστασης συμμετεχουν οι Αλεξης Κωσταλας και Γιωργος Χρανιωτης. Την επιμελεια, το στησιμο και την προσαρμογη της παραστασης για το Θεατρο ΗΒΗ εκανε ο Κωστας Σπυροπουλος, ενω την «μαγεια» της παραστασης εξασφαλιζει ο Cary Novel, ο μαγος που ξεχωρισε σε τηλεοπτικες και θεατρικες παραγωγες.
προσφορα για: Τι γινεται οταν στην Ελλαδα της κρισης μια γυναικα αποφασιζει να πεταξει τα ρουχα της και να πηδηξει το φραχτη; Απαντησεις θα δοθουν στο φουαγιε του θεατρου Ήβη στην τρυφερη κωμωδια bar theater «Striptease» του Χαρη Μποσινα, με τους Μιχαλη Μαρκατη, Μαρια Γουλα & Cary Novel! Εισιτηριο εισοδου για 2 ατομα, μονο 10€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες