Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 16 Απριλίου 2013

απο 15€ ενα τεστ τροφικης δυσανεξιας τηλεμετρικη μεθοδο, μαθετε ποιες τροφες επιβαρυνουν και





απο 15€ ενα τεστ τροφικης δυσανεξιας τηλεμετρικη μεθοδο, μαθετε ποιες τροφες επιβαρυνουν και
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 15€ για ενα ηλεκτρονικο τεστ τροφικης δυσανεξιας με τηλεμετρικη μεθοδο στο κεντρο της Pain Solution Systems Θεσσαλονικης (Τσιμισκη 3)
  • η
  • 17€ για ενα ηλεκτρονικο τεστ τροφικης δυσανεξιας με τηλεμετρικη μεθοδο στο κεντρο της Pain Solution Systems Περιστεριου (Αγιου Ιεροθεου 46Β, 1ος οροφος)
  • η 
  • 39€ για ενα κατ’ οικον ηλεκτρονικο τεστ τροφικης δυσανεξιας με... τηλεμετρικη μεθοδο, για ολη την οικογενεια (4 ατομα, Αθηνα & Θεσσαλονικη)
Τεστ Δυσανεξιας Η εκτιμηση γινεται μεσω Η/Υ με ανιχνευση των ηλεκτρομαγνητικων πεδιων του σωματος σας. Κατοπιν σε διαστημα μιας εβδομαδας λαμβανετε αναλυτικα κατασταση με τις τροφες που επιβαρυνουν τον οργανισμο σας και τις τροφες που βοηθουν και ευνοουν τον μεταβολισμο και αναζωογονουν τον ιστο σας. Αυτο εχει ως αποτελεσμα την ελαττωση της κυτταριτιδας, αναζωογονηση του δερματος (στιλπνοτητα, φωτεινοτητα) μειωση της αποθηκευσης τοπικου λιπους και εξαλειψη τοξινωσης των ιστων. Η τηλεμετρικη μεθοδος τροφικης δυσανεξιας βασιζεται στον προσδιορισμο διαφορετικων για καθε οργανισμο επιβλαβων τροφων μετρωντας τη σχεση και τη συμβατοτητα τους με τα μαγνητικα πεδια των ιστων, με στοχο τον εντοπισμο και περιορισμο των τροφων αυτων.
προσφορα για: Απο 15€ για ενα τεστ τροφικης δυσανεξιας με τηλεμετρικη μεθοδο, για να μαθετε ποιες τροφες επιβαρυνουν και ποιες ευνοουν τον μεταβολισμο σας απο την Pain Solution Systems σε Αθηνα & θεσσαλονικη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες