Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 16 Απριλίου 2013

μοναδικη, ολοκληρωμενη προταση υγεια και ομορφια! αποκτηστε 2 συσκευασιες θαυματουργου οργανισμο





μοναδικη, ολοκληρωμενη προταση υγεια και ομορφια! αποκτηστε 2 συσκευασιες θαυματουργου οργανισμο
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 2 συσκευασιες υγρου ποσιμου κολλαγονου, Collagen Pro-Active 500ml σε δυο μοναδικες γευσεις φραουλα η λεμονι
Το κολλαγονο ειναι απαραιτητη πρωτεΐνη του οργανισμου, που μεγαλωνοντας, μειωνεται με γοργους ρυθμους, ειδικα στις γυναικες, προκαλωντας το φαινομενο της γηρανσης. Αντιπροσωπευει το 30% του συνολου της πρωτεΐνης του σωματος και πανω απο το 75% της πρωτεΐνης που συνθετει το δερμα. Για... πρωτη φορα στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμο το θαυματουργο, υγρο ποσιμο υδρολυμενο κολλαγονο, ενα προϊον που αποτελει κορυφαια εξελιξη στη τεχνολογια του κολλαγονου, καθως ειναι αμεσα απορροφησιμο απο τον οργανισμο, περισσοτερο αποδοτικο απο ποτε και το σημαντικοτερο ολων, χωρις καμια παρενεργεια στον οργανισμο μας. Τονωνοντας τα φυσικα επιπεδα του κολλαγονου του οργανισμου μας, ευεργετουμε τις αρθρωσεις, τα δοντια, τα οστα. Επιπλεον, ενισχυουμε την ελαστικοτητα και τονωσης της επιδερμιδας μας, συμβαλλοντας τοσο στην υγεια μας, οσο και στη διατηρηση μιας νεανικης, γεματης φρεσκαδα, αναζωογονημενης εμφανισης με τον πιο απλο, φυσικο αλλα και αποτελεσματικο τροπο. Το Pro Active Liquid Collagen ειναι απαραιτητο & συνισταται:
  • Στους ανθρωπους που ταλαιπωρουνται απο αρθριτικα προβληματα.
  • Σε οσους επιθυμουν να αναζωογονησουν την επιδερμιδα τους (μειωση ρυτιδων – νεανικη οψη).
  • Σε οσους αντιμετωπιζουν προβλημα τριχοπτωσης η εχουν ταλαιπωρημενα & αδυναμα μαλλια.
  • Σε οσους θελουν να δυναμωσουν τα νυχια τους.
  • Σε οσους ασκουνται συστηματικα.
  • Σε ατομα υπερβαρα η ατομα που αναγκαζονται να κανουν καθιστικη ζωη.
  • Σε ατομα που ακολουθουν καποια διαιτα για καλυτερο μεταβολισμο.
  • Σε γυναικες που εχουν προβλημα κυτταριτιδας
  • Στον συγχρονο ανθρωπο που προσεχει, τοσο την εξωτερικη του εμφανιση, οσο και την εσωτερικη του ευεξια
Γιατι ποσιμη μορφη; Επιστημονικες ερευνες εχουν αποδειξει πως, η συγκεκριμενη φορμουλα Pro Active Liquid Collagen σε υγρη μορφη ειναι ευληπτη, ευπεπτη και απορροφαται απο τον ανθρωπινο οργανισμο σε ποσοστο πανω απο 90%, κατι που αδυνατουν να πετυχουν, τοσο οι ταμπλετες, οσο και οι καψουλες. Η οργανοληπτικη αυτη ιδιαιτεροτητα εχει ως αποτελεσμα τη βελτιωση της αποδοτικοτητας των ενεργων συστατικων. Πιστοποιηση Το Pro Active Liquid Collagen εχει εγκριθει απο το FDA (Food and Drug Administration) την Αμερικανικη Υπηρεσια Τροφιμων και Φαρμακων, απο το Μinistry of Health of England και εχει Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010.
προσφορα για: Μοναδικη, ολοκληρωμενη προταση για την υγεια και την ομορφια! Αποκτηστε 2 συσκευασιες του θαυματουργου για τον οργανισμο υγρου ποσιμου κολλαγονου Collagen Pro-Active 500ml σε δυο μοναδικες γευσεις φραουλα η λεμονι, απο το φαρμακειο Μπαρτζη, μονο 80,80€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες