Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

9.50€ ενα μαθημα αναρριχησης εμπειρο εκπαιδευτη, χρηση αθλητικου τραμπολινο και ενα μαθημα





9.50€ ενα μαθημα αναρριχησης εμπειρο εκπαιδευτη, χρηση αθλητικου τραμπολινο και ενα μαθημα
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα μαθημα αναρριχησης με εμπειρο εκπαιδευτη, διαρκειας 60'
  • Χρηση αθλητικου τραμπολινο, διαρκειας 30' 
  • Ένα μαθημα Slackline (δοκος ισορροπιας), διαρκειας 30'
Αναρριχηση Όλοι κατα καιρους εχουμε θαυμασει διασημους stars του Hollywood να σκαρφαλωνουν με περισσια ανεση σε βραχους, σε παγοκαταραχτες η ακομα και σε ειδικα διαμορφωμενους χωρους. Όμως αυτο το... sport εκτος απο θαρρος απαιτει και τον καταλληλο εξοπλισμο και εκπαιδευτη! Ήρθε η ωρα να κανετε το ονειρο σας πραγματικοτητα στο μεγαλυτερο αναρριχητικο παρκο στην Αθηνα! Η πρωτη σας επαφη ξεκινα με απλα μαθηματα τεχνικης:
  1. Μονη σειρα
  2. Μονη σειρα πλαγια βηματα κανονικα
  3. Μονη σειρα διπλο bhma
  4. Μονη σειρα πλαγιο διπλη bhma
  5. Μονη σειρα πλαγια βηματα με φτερνα εξω
Και ετσι, βημα - βημα θα κατακτησετε την κορυφη! Όσο για τον εξοπλισμο; Προσφορα του καταστηματος! Αποτελειται απο: παπουτσια αναρριχησης, ζωνη αναρριχησης, σχοινια, εξοπλισμος ασφαλισης.
  • Slackline
Εδω θα μαθετε τι συμβαινει οταν το μυαλο και το σωμα ερθουν σε απολυτη αρμονια. Το Slackline δεν ειναι αλλο απο μαθημα ισορροπιας πανω σε σχοινι. Εσεις ποσο γρηγορα θα καταφερετε να φτασετε απο το σημειο Α στο σημειο Β στο πρωτο σας μαθημα;
  • Αθλητικο Τραμπολινο
Έχετε ακομα αρκετη ενεργεια μεσα σας και δεν ξερετε πως να την εκτονωσετε! Ίσως το αθλητικο τραμπολινο εχει τη λυση. Μαθετε νεες φιγουρες η τελειοποιηστε την τεχνικη σας και φυγετε αλλος ανθρωπος!
προσφορα για: 9.50€ για ενα μαθημα αναρριχησης με εμπειρο εκπαιδευτη, χρηση αθλητικου τραμπολινο και ενα μαθημα ισορροπιας Slackline στο The WALL Sport Climbing Center στην Παλληνη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες