Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ελατε παιξουμε!!μονο 4€ απολαυστε απεριοριστες επισκεψεις παιχνιδιου μεχρι τελος ιουνιου,





ελατε παιξουμε!!μονο 4€ απολαυστε απεριοριστες επισκεψεις παιχνιδιου μεχρι τελος ιουνιου,
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισοδος και απεριοριστη χρηση του παιδοτοπου για 1 παιδι & τον συνοδο του μεχρι τελος Ιουνιου!
Στον παιδοτοπο ToysLand θα παιξετε και θα δημιουργησετε με:
  • Κατασκευες Lego
Σε αποκλειστικη συνεργασια στην Ελλαδα με την LEGO απο την Δανια, ειδικα τραπεζακια κατασκευων (play tables) για απειρες κατασκευες με τουβλακια LEGO. Ένας υπεροχος χωρος δημιουργιας για παιδια και γονεις... καθε ηλικιας με βαση την ατομικη αλλα και ομαδικη φαντασια.
  • Ηλεκτρονικα παιχνιδια
Όλα τα τελευταια παιχνιδια της NINTENDO στην αγορα ειναι εδω και μπορουν παιδια καιμεγαλοι να περασουν ευχαριστα την ωρα τους με αγαπημενα παιχνιδια, οπως mario cart, mario football, spiderman, ταρζαν, οι απιθανοι και πολλα αλλα - σε ενα πληρως ανακαινισμενο υψηλων προδιαγραφων game room χωρο με 26' ιντσων υψηλης ευκρινειας τηλεορασεις για πραγματικα ρεαλιστικο gaming.
  • Δωματιο ζωγραφικης
Όλοι μα ολοι οι αγαπημενοι ηρωες των παιδιων ειναι εδω στον Παιδοτοπο Toys Land για να τους ζωγραφισουν τα παιδια ... Buzz lightyear, Σταχτοπουτα, McQueen, Χιονατη,Batman, Ντορα, Μπομπ Μαστορας, Barbie, Woody, Ariel, Mickey Maous, Mini, Ben10, Μπομπ Σφουγγαρακης και πολλοι, πολλοι αλλοι ...
  • Παιχνιδοκατασκευες
Παιχνιδοκατασκευη υψηλων προδιαγραφων σε ενα καθαρο, ασφαλες και πιστοποιημενο περιβαλλον εγκεκριμενο απο τα προτυπα του ΕΛΟΤ με την διακριτικη επιβλεψη των παιδαγωγων του Παιδοτοπου Toys Land.
  • Παιχνιδοκατασκευες για μωρα
Ειδικη κατασκευη μονο για μωρα που μπουσουλανε και για ηλικιες maximum εως 2 ετων. Η κατασκευη αυτη εχει παντελως διαχωρισμενη εισοδο απο την υπολοιπη κατασκευη και δεν επιτρεπει την προσβαση μεγαλυτερων ηλικιων παιδια για λογους ασφαλειας.
προσφορα για: Ελατε να παιξουμε!!Μονο με 4€ απολαυστε απεριοριστες επισκεψεις παιχνιδιου μεχρι το τελος Ιουνιου, για ατελειωτο παιχνιδι με παιχνιδοκατασκευες, lego, ηλεκτρονικα παιχνιδια και ζωγραφικη στον χωρο ψυχαγωγιας 500τ.μ. ToysLand στη Λυκοβρυση/Πευκη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες