Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

με 5€ κερδιστε εκπτωση 50% ενα πληρες κατ’ οικον βιολογικο καθαρισμο των χαλιων των μοκετων





με 5€ κερδιστε εκπτωση 50% ενα πληρες κατ’ οικον βιολογικο καθαρισμο των χαλιων των μοκετων
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 3,69€ / m² για τον βιολογικο κατ’ οικον καθαρισμο χαλιων ολων των τυπων (χειροποιητων η μηχανης) η μοκετων (Αρχικη τιμη 7,38€/ m²)
  • Εξαιρουνται τα χαλια τυπου φλοκατης 
  • Η προσφορα ισχυει για ολη την Αθηνα και τις γυρω περιοχες
  • Για περιοχες οπως Λαυριο, Σουνιο, Κερατεα, Σπατα, Πορτο Ραφτη, Λουτσα, Πικερμι, Ν. Μακρη, Α. Κηφισια, Εκαλη, Διονυσος, Άνοιξη, Α.... Στεφανο, Ίλιον, Α. Λιοσια, Κερατσινι κ.α. θα υπαρχει επιβαρυνση αναλογα με την αποσταση, ποσο που αντιστοιχει στα εξοδα μετακινησης τα οποια και θα καταβαλλονται, μετα το περας της εργασιας, στο συνεργειο που θα σας επισκεφτει για τον καθαρισμο
Η επισκεψη γινεται στο χωρο σας, ετσι θα εχετε την δυνατοτητα να παρακολουθησετε ολη την διαδικασια του καθαρισμου, εχοντας πληρη γνωση του ποιος θα καθαρισει τα χαλια σας, με ποιο τροπο καθως και τι ειδους καθαριστικα (βιολογικα η μη) θα χρησιμοποιησει. Με αυτο τον τροπο εξασφαλιζετε τον τελειο καθαρισμο των χαλιων χωρις επιπλεον επιβαρυνσεις για την μεταφορα και τη αποθηκευση τους και ειστε σιγουροι για τον τροπο καθαρισμο τους, καθως πραγματοποιειται μπροστα σας και υπο την επιβλεψη σας Η εντονη χρηση των χαλιων σας κατα τους χειμερινους μηνες καθιστα απαραιτητο το βιολογικο καθαρισμο, καθως αυτα μπορουν να αποτελεσουν εστια εκατομμυριων μικροβιων και βακτηριδιων, επικινδυνα για τον ανθρωπινο οργανισμο και κυριως για τα μικρα παιδια. Με βαση αυτο, το αριστο εκπαιδευμενο προσωπικο μας με την 10ετη πειρα πανω στους βιολογικους καθαρισμους, την εξειδικευση, τη σοβαροτητα και την τυπικοτητα του, σας προσφερει αριστα αποτελεσματα καθαριοτητας και απολυμανσης των χαλιων η των μοκετων σας. Για την ποιοτητα και το αποτελεσμα των υλικων σας εχουμε παρακολουθησει πολλα σεμιναρια και ειμαστε σε θεση να σας εγγυηθουμε οτι αυτα δεν ειναι επιβλαβη για τον ανθρωπο (παιδια, ηλικιωμενους), τα ζωα και το περιβαλλον. Δεν επηρεαζουν την υφη των χαλιων η των μοκετων σας και δεν αλλοιωνουν τα χρωματα. Τα υλικα μας ειναι απο τα ακριβοτερα στην αγορα και των πιο επωνυμων εταιρειων: Buzil, Karcher, Taski, Glass Cleaning, CPT.
προσφορα για: Με 5€ κερδιστε εκπτωση 50% για ενα πληρες κατ’ οικον βιολογικο καθαρισμο των χαλιων η των μοκετων σας με την εγγυηση αποτελεσματος της πρωτοπορου στον χωρο του επαγγελματικου καθαρισμου EvoClean, μονο 3,69/ m²!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες