Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

θεατρο αθηναϊκη σκηνη: παιδικη παρασταση «ειρηνη» αριστοφανη





θεατρο αθηναϊκη σκηνη: παιδικη παρασταση «ειρηνη» αριστοφανη
Περιλαμβανει:Εισιτηριο εισοδου 1 ατομου, για να παρακολουθησετε την μουσικοχορευτικη διαδραστικη παιδικη παρασταση «Ειρηνη» του Αριστοφανη, στο Θεατρο Αθηναϊκη Σκηνη. Λιγα λογια για το εργο: Πως μπορεις να πεταξεις στον ουρανο; Με αεροπλανο, με ελικοπτερο, με διαστημοπλοιο και με τον… Λευτερη!!!
Ποιος ειναι ο Λευτερης; Ένα μεγαλο σκαθαρι.
Με την βοηθεια του ο αγροτης Τρυγαιος θα ανεβει στον ουρανο για... να συναντησει τον Θεο. Εκεινος ομως εχει φυγει μακρια και πισω του εχει αφησει τον χαζουλη Ερμη! Ο Πολεμος αρπαζοντας την ευκαιρια φυλακιζει την Ειρηνη μεσα σ’ ενα βαθυ πηγαδι. Μονο ο Τρυγαιος με την βοηθεια των παιδιων μπορει να την σωσει…Ένα διασκεδαστικο ταξιδι στον ουρανο και στην χωρα των μυθων. Μια κωμικη διασκευη της «Ειρηνης» του Αριστοφανη για ολα τα παιδακια με πολλα πρωτοτυπα τραγουδια αλλα και διασκευες γνωστων παιδικων τραγουδιων. Τα παιδακια συμμετεχουν ενεργα στην παρασταση τραγουδωντας και χορευοντας αλλα βοηθωντας και τον Τρυγαιο να ελευθερωσει την Ειρηνη.Τα διδακτικα και παναθρωπινα μηνυματα του σημαντικου αυτου εργου του Αριστοφανη παρουσιαζονται με διασκεδαστικο τροπο στα παιδακια που εμπρακτα μαθαινουν πως η ειρηνη, το σπουδαιοτερο αγαθο, κερδιζεται με συνεργασια και αγαπη! Συντελεστες: Σκηνοθεσια: Θοδωρης ΚαλβοςΜουσικη: Χρηστος ΓαλιτηςΔιασκευη: Αλεξανδρα Βουτζουρακη
Σκηνικα & Κοστουμια: F&F Παιζουν: Θωμας Πανδης, Μαριον Τσιτσεκα, Λια Βουλγαριδου. Μετα την παρασταση μπορει να διεξαχθει προαιρετικα θεατρικο εργαστηρι – δημιουργικη απασχοληση – θεατρικο παιχνιδι.

προσφορα για: Θεατρο Αθηναϊκη Σκηνη: Παιδικη παρασταση «Ειρηνη» του Αριστοφανη.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες