Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

«black&burger»: o θαυμαστος κοσμος των burgers απεκτησε





«black&burger»: o θαυμαστος κοσμος των burgers απεκτησε
Περιλαμβανει:Ατομικο γευμα με 1 Burger, 1 σαλατα & 1 αναψυκτικο η 1 μπυρα ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του «BLACK&BURGER» στο Γκαζι. Μπορειτε να εξαργυρωσετε το κουπονι σας με τους εξης τροπους:
  • Dine in,
  • Take away
  • Delivery (Αφορα τις περιοχες: Κεντρο Αθηνας, Καλλιθεα, Ταυρος, Πετραλωνα & Ρουφ)
New York, San Francisco, London, Berlin, Rome, Athens. Αυτο ειναι το BLACK&BURGER: μια χορταστικη διαδρομη απο πολιτισμους, γευσεις και... αρωματα, ολα σε μια μπουκια. Ο στοχος μας στο BLACK&BURGER; Μονο ενας: να δημιουργουμε καθημερινα στην κουζινα μας νοστιμα burger με υλικα υψηλης ποιοτητας που θα σε κανουν να ξαναγυρισεις στον κοσμο του BLACK&BURGER. Στην κουζινα του BLACK&BURGER φροντιζουμε να συνδυαζουμε τη μεσογειακη διατροφη με το νεϋορκεζικο mood και την ευρωπαϊκη αισθητικη. Το αποτελεσμα κανει καθε πραγματικο burger lover ευτυχισμενο: burgers με αυθεντικη και γεματη γευση που σε γεμιζουν με εικονες απο μερη χιλιομετρα μακρια. Απολαυσε το. Ακριβως οπως απολαμβανουμε εμεις καθε burger που φτιαχνουμε.
Μερικα πραγματα ειναι απλα και ξεκαθαρα, οπως η ποιοτητα καθε πιατου στο BLACK&BURGER. Στον παγκο της κουζινας μας επιτρεπουμε μονο απλα υλικα, χωρις ενισχυτικα γευσης, και ετσι το αποτελεσμα ειναι οι καθαρες και αυθεντικες γευσεις που απολαμβανεις. Σε καθε μπουκια ειναι ευκολο να αναγνωρισεις τα αγνα υλικα και τις προσεγμενες πρωτες υλες που εχουμε διαλεξει ειδικα για σενα. Η ομαδα του BLACK&BURGER φροντιζει να συνδυαζει την ξεχωριστη γευση με την υψηλη διατροφικη αξια των συστατικων για να μπορεις να απολαμβανεις ενα πιατο που σε κανει να αισθανεσαι καλα. Το σωστο αλευρι, το φρεσκο κρεας, το διαλεχτο τυρι, τα νοστιμα αλλαντικα, οι χειροποιητες σαλτσες, τα λαχανικα που αγοραζονται καθε μερα και τα μυρωδατα μπαχαρικα ειναι μονο λιγα απο τα αγνα υλικα που φτανουν στα χερια του εμπειρου προσωπικου και στη συνεχεια “μεταμορφωνονται” στα ζουμερα burger που θα βρεις εδω. Μενου
προσφορα για: «BLACK&BURGER»: O θαυμαστος κοσμος των burgers απεκτησε στεκι!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες