Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

medical: τεστ τροφικης δυσανεξιας, αθηνα & θεσσαλονικη





medical: τεστ τροφικης δυσανεξιας, αθηνα & θεσσαλονικη
Περιλαμβανει:Τεστ τροφικης δυσανεξιας, για ελεγχο τροφων που παχαινουν, αδυνατιζουν, προκαλουν αλλεργιες, προδιαθεση νοσηματων & ελεγχο βιταμινων στα κεντρα ιατρικης αισθητικης Medical, σε Αθηνα & Θεσσαλονικη.Η γονιαδιακη αναλυση τροφων γινεται με ληψη σαλιου & αιματος.
Τι ειναι το Τεστ τροφικης δυσανεξιας

Όπως λεει και η λεξη δυσκολα ανεχομαι. Ο οργανισμος για καποιους λογους που... δεν ειναι ακομα γνωστοι, στη διαρκεια της ζωης του αναγνωριζει ως εχθρικες καποιες τροφες. Καθε οργανισμος ειναι μοναδικος και αντιδρα σε διαφορετικα ειδη τροφων, αναλογα με την κατασταση του και τις τροφες τις οποιες εχει ηδη καταναλωσει. Οι τροφικες δυσανεξιες ειναι μια δυσλειτουργια του πεμπτικου συστηματος που ξεκιναει με την ανικανοτητα του στομαχου να διασπαει καποιες τροφες.
Αυτη η δυσλειτουργια εχει ως αποτελεσμα τη δυσκολια του λεπτου εντερου να απορροφησει τις θρεπτικες ουσιες και η ημι-χωνεμενη τροφη να καταληγει στο παχυ εντερο, οπου υπαρχουν διαφορες μικροσκοπικες μορφες ζωης (βακτηριδια, πρωτοζωα, μυκητες) γνωστες ως τοξινες (παρασιτα). Κυρια 'τροφη' των τοξινων ειναι η ζαχαρη κι οι υδατανθρακες. Με την ημι-χωνεμενη τροφη, οι τοξινες βρισκουνε απειρη 'τροφη' ωστε να δυναμωνουν και να πολλαπλασιαζονται.
προσφορα για: Medical: Τεστ τροφικης δυσανεξιας, σε Αθηνα & Θεσσαλονικη.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες