Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

99€ θεραπεια brazilian hair keratin theatment blowout, λειανση, ισιωμα και επανορθωση μαλλιων, χαριζοντας ισια,





99€ θεραπεια brazilian hair keratin theatment blowout, λειανση, ισιωμα και επανορθωση μαλλιων, χαριζοντας ισια,
  • Η απολυτη ισιωτικη θεραπεια Brazilian Hair Keratin system που διαρκει απο 3 εως και 4 μηνες χαριζοντας σας μαλλια εντελως ισια και μεταξενια.
  • Το «μαγικο» πραγματικα προϊον Brazilian keratin hair treatment ερχεται απευθειας απο την Αμερικη.
  • Στο κομμωτηριο μας, θα βρειτε αυτη την επαναστατικη διαδικασια που ισιωνει με φυσικο τροπο τα μαλλια, προσθετοντας κερατινη στην τριχα, ενω ταυτοχρονα περιποιειται ακομα και τα πιο ταλαιπωρημενα –... φριζαρισμενα μαλλια αφηνοντας τα απαλα, λαμπερα και γεματα υγεια. Η πιο συναρπαστικη εξελιξη στη λειανση και στην επανορθωση μαλλιων!
  • Εγγυημενα 100% καταλληλο για ολους τους τυπους μαλλιων!
  • Η πιο συναρπαστικη εξελιξη στη λειανση και στην επανορθωση μαλλιων, ειναι μια επαναστατικη θεραπεια μαλλιων. Αυτο το καινοτομο συστημα λειαινει και επανορθωνει τα μαλλια. Ένα νανο-μοριο ειναι το 0.000000001 του μεγεθους ενος συνηθισμενου μοριου, το οποιο του επιτρεπει να εισχωρει στα μαλλια του πελατη και να τα γεμιζει με κερατινη (η ουσια που κανει τα μαλλια δυνατα, λαμπερα και απαλα). Μολις τα μαλλια καλυφθουν με ενα στρωμα μοριων nanokeratin, μια ουσια που εξατμιζεται μεσω μιας προσθετης διαδικασιας.
  • Στο τελος αυτης της διαδικασιας παρατηρειται μια αντιδραση που λεγεται πολυμερισμος, που κανει τα μαλλια ανθεκτικα και ελαστικα. Ως αποτελεσμα της λειανσης και της επικαλυψης των μαλλιων με keratin, αυτα γινονται ομορφα, μεταξενια, απαλα, υγιη, δυνατα, λαμπερα και ευκολοχτενιστα.
  • Το Nano keratin System Hair Therapy εγγυαται επιτυχια 100%.



προσφορα για: 99€ για Μια Θεραπεια Brazilian Hair Keratin Theatment Blowout, για λειανση, ισιωμα και επανορθωση μαλλιων, χαριζοντας σας ισια, μεταξενια μαλλια. Η πιο καινοτομα και διαδεδομενη θεραπεια μαλλιων των stars του Hollywood, απο το Angelopoulos Hair Company στην Κηφισια & στην Ν. Μακρη, αξιας 350€ - εκπτωση 71%!!Με NANOKERATIN SYSTEM, το πιο καλο και ακριβο Brand στις κερατινες!



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες