Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

14€ 1 εισιτηριο 2 ατομα, θεατρικη παρασταση m butterfly θεατρο προσκηνιο αθηνα, αξιας 36€ - εκπτωση 61%.





14€ 1 εισιτηριο 2 ατομα, θεατρικη παρασταση m butterfly θεατρο προσκηνιο αθηνα, αξιας 36€ - εκπτωση 61%.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Το αρχεγονο υπαρξιακο θεμα της βαθιας αληθινης αγαπης, ερχεται να αντιμετωπισθει μεσα απο τα ματια των ηρωων του Hwang χρησιμοποιωντας ενα αληθινο γεγονος που συνταραξε τον κοσμο το 1986.
Το «Μ. Μπατερφλαϊ» του Ντειβιντ Χουανγκ βασιζεται στην αληθινη ιστορια του Γαλλου διπλωματη Bernard Boursicot. Ο διπλωματης (Boursicot) κατηγορηθηκε οτι παρεδιδε απορρητες πληροφοριες στην Κινα,... διατηρωντας ερωτικη σχεση με ντιβα της Κινεζικης οπερας (Shi Pei Pu) επι εικοσι ολοκληρα χρονια ερωτικου δεσμου. Η απιστευτη ιστορια του Boursicot, αλλα και η γνωστη οπερα του Πουτσινι, «Μανταμ Μπατερφλαϊ», αποτελεσαν την εμπνευση του Ντειβιντ Χουανγκ και δημιουργησαν το θεατρικο εργο.
ΣΥΝΤΕΝΕΣΤΕΣ: Μεταφραση: Μαριλενα Παναγιωτοπουλου Σκηνοθεσια: Αντωνης Λουδαρος
Πρωταγωνιστουν: Δημητρης Γιωτης, Γιωργος Κροντηρης, Γιαννης Δριτσας, Ειρηνη Χρηστιδη, Αθηνα Αλεξοπουλου, Ινω Στεφανη
Σκηνικα- Κοστουμια: Δεσποινα Βολιβη Μακιγιαζ: Βαγγελης Θωβος Φωτισμοι: Παναγιωτης Μανουσης Μουσικη Επιμελεια: Μαρτιν Κριθαρα Κινησιολογια: Αγγελα Πατσελη
προσφορα για: 14€ για 1 εισιτηριο για 2 ατομα, για την θεατρικη παρασταση M Butterfly στο θεατρο Προσκηνιο στην Αθηνα, αξιας 36€ - εκπτωση 61%. Μια αληθινη ιστορια αγαπης, διαφορετικη, οπου ο θυτης και το θυμα μπερδευονται, αλλαζουν ταυτοτητες και αναζητουν την απολυτη αγαπη!



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες