Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

6€ εισοδο ενος ατομου εξαιρετικη παιδικη παρασταση “ο βασιλιασ βατραχοσ”, των α/φων γκριμ





6€ εισοδο ενος ατομου εξαιρετικη παιδικη παρασταση “ο βασιλιασ βατραχοσ”, των α/φων γκριμ
  • Η προσφορα ισχυει μεχρι 25 Φεβρουαριου 2012.
  • Η εναρξη των παραστασεων ειναι το Σαββατο 11 Φεβρουαριου.
  • Οι παραστασεις που θα πραγματοποιηθουν μονο τεσσερις παραστασεις: 11, 18 & 25-2-2012 στις 11.00 π.μ.
  • Η προσφορα ισχυει μονο με την αγορα και την προσκομιση του συγκεκριμενου κουπονιου (η των στοιχειων του).
  • Η προσφορα περιλαμβανει την εισοδο ενος ατομου... στην παιδικη θεατρικη παρασταση “O Βασιλιας Βατραχος” στο θεατρο “Θυμελη-Έλλης Βοζικιαδου”.
  • Η διαρκεια της παραστασης ειναι 90 λεπτα.
  • Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατηση το αργοτερο μεχρι 15-2 και η προσκομιση του κουπονιου σας στο ταμειο του θεατρου.
  • Καθε χρηστης μπορει να αγορασει απεριοριστο αριθμο κουπονιων για χρηση ειτε απο τον ιδιο ειτε με την μορφη δωρου σε φιλους η συγγενεις.
  • Το παρκινγκ βρισκεται πλησιον του θεατρου, με ειδικη τιμη 5 ευρω μονο για τους πελατες μας (με την επιδειξη του εισιτηριου).
  • Για οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να τηλεφωνειτε στο 2108657677 απο τις 10:00 το πρωι μεχρι τις 14:00 το μεσημερι.
            
“Ο βασιλιας βατραχος” 
  Απολαυστε μια διασκεδαστικη και χαρουμενη παιδικη παρασταση βασισμενη σ’ ενα απο τα δημοφιλεστερα παραμυθια των Α/φων Γκριμ.
Τα ευφανταστα σκηνικα και κοστουμια, η διαδραστικη συμμετοχη των παιδιων και η ζωντανη μουσικη γινονται το οχημα για να ταξιδεψουν μικροι και μεγαλοι στο μαγικο κοσμο ενος υπεροχου παραμυθιου!
Την προσαρμογη του παραμυθιου των αδελφων Γκριμ και τη σκηνοθεσια, υπογραφει η Έλλη Βοζικιαδου, μετατρεποντας την παρασταση σ’ ενα παραμυθενιο, μαγευτικο ταξιδι για μικρους και μεγαλους!
Ένας πριγκιπας μαγεμενος απο μια κακια μαγισσα εχει μεταμορφωθει σε βατραχο. Για να λυθουν τα μαγια πρεπει να καταφερει να πλησιασει την πριγκιπισσα και να προκαλεσει την προσοχη και την συμπαθεια της. Η πριγκιπισσα που αισθανεται μοναξια στο παλατι,...εχει μοναδικη παρηγορια και παιχνιδι ενα χρυσο μπαλακι. Καποια φορα παιζοντας μ΄ αυτο στον κηπο του παλατιου, της επεσε μεσα σε μια στερνα. Στην προσπαθεια της να το βρει, μια....απροοπτη συναντηση αλλαξε τη ζωη της.
Η ιστορια αυτη φερνει το μηνυμα της αγαπης, τη δυναμη της,   την αξια της φιλιας, της συνεπειας και του σεβασμου σε καθε πλασμα πανω στη γη.
Χαριστε στα παιδια σας τη δυνατοτητα να παρακολουθησουν μια παρασταση γεματη μουσικη, κεφι, ευαισθησια, και πολλα ηθικοπλαστικα μηνυματα!
Μετα απο καθε παρασταση θα επακολουθει αποκριατικο παρτυ-ξεφαντωμα με πολλες εκπληξεις, ξεφρενη μουσικη και πολλες λιχουδιες για μικρους και μεγαλους!!!   Θεατρικη διασκευη - Σκηνοθεσια: ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ
Μουσικη: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ
Σκηνικα:  ΧΑΡΗΣ ΣΕΠΕΝΤΖΗΣ
Kοστουμια: ΕΛΣΑ ΒΩΚΟΥ
Εκτελεση κοστουμιων: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
Μουσικη διδασκαλια: ΛΟΡΝΑ ΚΟΥΤΣΗ 
Φωτισμοι: ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΛΕΣ
Ηχοληψια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΛΙΑΚΟΥΔΗΣ
Ηθοποιοι:
Κυριακος Μερτζανης, Έλλη Λορεντη, Kυριακος Καρκαλης, Βικυ Τσωτα, Σπυρος Κατηφορης. 
προσφορα για: 6€ για εισοδο ενος ατομου για την εξαιρετικη παιδικη παρασταση “Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ”, των Α/φων Γκριμ σε διασκευη – σκηνοθεσια Έλλης Βοζικιαδου και συμμετοχη σε ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ-ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ μετα την παρασταση με πολλες εκπληξεις και πολλες λιχουδιες,στο θεατρο Θυμελη. Aρχικης αξιας 12€. Έκπτωση 50%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες