Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

135€ απολαυσετε ενα τετραημερο χειμερινης αποδρασης χιονισμενο bansko καθαρα δευτερα polaris inn





135€ απολαυσετε ενα τετραημερο χειμερινης αποδρασης χιονισμενο bansko καθαρα δευτερα polaris inn
  • Η χρηση του καθε κουπονιου ισχυει απο 23/2 εως 27/2.
  • Στο κουπονι περιλαμβανεται 3 διανυκτερευσεις σε studio, πρωινο, ελευθερη χρηση της πισινας και στη σαουνα.
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.
  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το Euroski Club στο τηλεφωνο 210 677... 7779.
  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.
  • Για παιδια εως 18 ετων υπαρχει εξτρα χρεωση €15 για το συνολο των διανυκτερευσεων
  • Ο 3ος ενηλικας χρεωνεται με εξτρα επιβαρυνση, την τιμη των €25 για το συνολο των διανυκτερευσεων
  Polaris Inn 3* Το ομορφο Aparthotel Polaris Inn προσφερει κομψα επιπλωμενα διαμερισματα κοντα στις πλαγιες του βουνου Πιριν στη δημοφιλη περιοχη Gramadeto του Μπανσκο. Η ιδιοκτησια ειναι μολις 80μ. μακρια απο τα λιφτ του σκι και υπαρχει δωρεαν υπηρεσια μεταφορας με λεωφορειο προς το σταθμο του τελεφερικ-γονδολα. Η κυρια εμπορικη και ψυχαγωγικη περιοχη του Μπανσκο απεχει μολις 10 λεπτα. Το Polaris Inn διαθετει ενα λομπι μπαρ, ενα εστιατοριο και μια εσωτερικη πισινα, καθως και μια σαουνα και φυλασσομενο χωρο σταθμευσης Υπαρχει και δυνατοτητα μεταφορας με πολυτελες λεωφορειο, απο Αθηνα, Λαμια, Βολο (κομβος Βελεστινου), Λαρισα και Θεσσαλονικη. Το κοστος μεταφορας ειναι 75€ κατ' ατομο για οσους αναχωρησουν απο Αθηνα, Βολο η Λαρισα, ενω γι' αυτους που θα αναχωρησουν απο Θεσσαλονικη ειναι 50€, τα οποια εξοφλουνται απευθειας στο Skylines Euroski Club. Το προγραμμα για την εκδρομη  θα ειναι:   23-27 Φεβρουαριου με πουλμαν (3 νυχτες) 23 Φεβρουαριου Αναχωρηση στις 22:00 το βραδυ απο Συνταγμα για Bansko με ενδιαμεσες στασεις 24 Φεβρουαριου αφιξη στις 09:00 το πρωι στο Bansko. Όσοι επιθυμουν μπορουν να αφησουν τις αποσκευες τους στο ξενοδοχειο και να εκμεταλλευτουν την ημερα για Ski & Snowboard.  Check in στα δωματια στις 14:00 περιπου. 25 και 26 Φεβρουαριου Απολαυστε ski & snowboard στις χιονισμενες βουνοπλαγιες του Bansko 27 Φεβρουαριου Αναχωρηση στις 14:00 το μεσημερι απο Bansko για Αθηνα με ενδιαμεσες στασεις    
 
προσφορα για: 135€ για να απολαυσετε ενα τετραημερο χειμερινης αποδρασης στο χιονισμενο Bansko την καθαρα Δευτερα στο Polaris Inn που σας προσφερει 3 διανυκτερευσεις 2 ατομων σε studio με πρωινο. Αρχικης Τιμης 260€. Έκπτωση 48%.



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες