Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

6€ ενα εισιτηριο, εξαιρετικο παιδικο μιουζικαλ “η συναυλια των ζωων”, μουσικη παρασταση





6€ ενα εισιτηριο, εξαιρετικο παιδικο μιουζικαλ “η συναυλια των ζωων”, μουσικη παρασταση
Μια διασκεδαστικη και χαρουμενη παιδικη μουσικη παρασταση που ψυχαγωγει εισαγοντας τα παιδια στο μαγικο κοσμο της μουσικης!
Τα ευφανταστα σκηνικα και κοστουμια, η χρηση πολυμεσων, η διαδραστικη συμμετοχη των παιδιων και η ζωντανη μουσικη γινονται το οχημα για να ταξιδεψουν μικροι και μεγαλοι στο μαγικο κοσμο ενος υπεροχου παραμυθιου!
Την προσαρμογη του παραμυθιου των αδελφων Γκριμ και τη σκηνοθεσια, υπογραφει η Έλλη... Βοζικιαδου, μετατρεποντας την παρασταση σε μια μαγευτικο ταξιδι μουσικης και διασκεδασης! Τεσσερα ζωακια, ενας σκυλος, μια γατα, ενας κοκορας και ενα γαϊδουρακι βρισκονται ξαφνικα χωρις αφεντη και επειδη και οι τεσσερις ειναι καλλιφωνοι, αποφασιζουν να κανουν ενα μουσικο συγκροτημα και να ζησουν απο δω και περα τραγουδωντας!
Στο δρομο για την πολη, οπου θα δειξουν στο κοινο το μεγαλο τους ταλεντο, πολλα διασκεδαστικα συμβαινουν. Καθως προχωρουν πεινασμενα και κουρασμενα απο το δρομο βλεπουν ενα αγροτοσπιτο κι αποφασιζουν να μπουνε μεσα να περασουν εκει τη νυχτα. Απο το παραθυρο ομως βλεπουν ενα ληστη μεσα στο σπιτι που κλεβει και τρωει και πινει χορευοντας και τραγουδωντας. Τα ζωακια εξοργισμενα με το θρασος του, αποφασιζουν να τον διωξουν με μια.. Συναυλια! Χαριστε στα παιδια σας τη δυνατοτητα να παρακολουθησουν με μια παρασταση γεματη μουσικη, κεφι, ευαισθησια, και οικολογικα μηνυματα!

Θεατρο “ΘΥΜΕΛΗ – ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ”Η συναυλια των ζωων Θεατρικη διασκευη – Σκηνοθεσια: Έλλη Βοζικιαδου Μουσικη: Διονυσης Κουτσης Σκηνικα: Χαραλαμπος Σεπεντζης - Ειρηνη Χαρατσαρη Κοστουμια: Έλσα Βωκου – Χαραλαμπος Σεπεντζης Χορογραφιες: Έλλη Βοζικιαδου – Έλλη Λορεντη Εκτελεση μουσικης: Βασιλης Ποτηρης Μουσικη διδασκαλια: Λορνα Κουτση Φωτισμοι: Νικος Τσελες – Γιωργος Κυλιακουδης Ηθοποιοι: Μιραντα Κοροβιλα (β’ διανομη Μαρια Δρακοπουλου), Μαρια Σταβαρη (β’ διανομη Έλλη Λορεντη), Κωνσταντινος Τσιομιδης, Κωνσταντινα Χαρατσαρη και Φιλινη Παναγιωτοπουλου.
προσφορα για: 6€ για ενα εισιτηριο, για το εξαιρετικο παιδικο μιουζικαλ “Η συναυλια των ζωων”, μια μουσικη παρασταση για μικρους και μεγαλους, βασισμενη στο γνωστο παραμυθι των αδελφων Γκριμ, “Οι τραγουδιστες της Βρεμης” σε διασκευη – σκηνοθεσια Έλλης Βοζικιαδου , στο Θεατρο “Θυμελη” στην Αθηνα, αξιας 12€ - εκπτωση 50%



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες