Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

athens food festival 2015: πιο... νοστιμο φεστιβαλ





athens food festival 2015: πιο... νοστιμο φεστιβαλ
Καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα και αφορα στην εισοδο στο Athens Food Festival 2015 στο Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας (ΣΕΦ). Για 3 ημερες η "καρδια" της ελληνικης υπαιθρου "χτυπα" στο ΣΕΦ, σ' ενα πλουσιο φεστιβαλ εξαιρετικου γαστρονομικου ενδιαφεροντος.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Η εκθεση θα διαρκεσει 3 ημερες:
Παρασκευη 08/05/2015, 16:00 – 21:00
Σαββατο 09/05/2015, 10:00 – 21:00
Κυριακη... 10/05/2015, 10:00 – 21:00 Για ολες τις επιμερους εκδηλωσεις της διοργανωσης (εργαστηρια μαγειρικης, γευστικες δοκιμες κ.λπ.), δεν υπαρχει καμια επιπλεον χρεωση περα απο αυτη της γενικης εισοδου.
Για τα παιδια κατω των 12 ετων, η εισοδος ειναι δωρεαν.

Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη.
Δεν απαιτειται προηγουμενη τηλεφωνικη επικοινωνια.

Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του Athens Food Festival.

Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Athens Food Festival 2015: Το πιο... νοστιμο φεστιβαλ της Αθηνας!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες