Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

laser games: η δραση ξεκιναει και ελλαδα laser





laser games: η δραση ξεκιναει και ελλαδα laser
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα την συμμετοχη σας, σε ενα παιχνιδι laser tag διαρκειας 3 ωρων, που διεξαγεται σε επιλεγμενη περιοχη της Δυτικης Αττικης σε ειδικα διαμορφωμενο περιβαλλον, με επιλογη απο τις πιστες: Outdoor Wild, Ruined City, Deep Forest & The Complex απο το Laser Games! Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • 10€ για τη συμμετοχη 1 ατομου (ανω των 12 ετων), σε 3ωρο παιχνιδι
  • 95€ για τη συμμετοχη 10 ατομων (ενηλικων και παιδιων ανω των 7 ετων),... σε 3ωρο παιχνιδι
Στην προσφορα συμπεριλαμβανεται και ο εξοπλισμος (μεγεθη απο XXS εως XXL).
Η indoor πιστα του Laser Games (The Complex) συμπεριλαμβανεται στην προσφορα αλλα υπαρχει γι' αυτην extra χρεωση για την οποια συνεννοειστε απευθειας με το Laser Games.
Υπαρχει δυνατοτητα να διεξαχθουν παιχνιδια, εκτος της εδρας του Laser Games, κατοπιν συνεννοησης με το Laser Games.
Η διαρκεια παιχνιδιου περιλαμβανει τα διαλειμματα και την αρχικη εκπαιδευση στον τροπο λειτουργιας των οπλων και των κανονων ασφαλειας.
Σε περιπτωση ασχημων καιρικων συνθηκων, απαιτειται επικοινωνια με την Laser Games, ωστε να επαναπρογραμματιστει το παιχνιδι.
Η προσφορα δεν μπορει να συνδυαστει η να συμψηφιστει με αλλη προσφορα. Το κουπονι ισχυει εως 23/05/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
καθημερινες και Σαββατοκυριακα 09.00 - 21.00. Για κρατησεις επικοινωνειτε τουλαχιστον τουλαχιστον 4-5 ημερες νωριτερα στο 6980666204 και για ακυρωσεις το συντομοτερο δυνατο.

Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η εκτυπωση & η προσκομιση του κουπονιου σας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του Laser Games. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Laser Games: Η δραση ξεκιναει και στην Ελλαδα με Laser Tag! 



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες