Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«lemonaki myrodato»: μοντερνα διακοσμηση & ιδιαιτερη κουζινα





«lemonaki myrodato»: μοντερνα διακοσμηση & ιδιαιτερη κουζινα
Καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα και αφορα ενα γευμα ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του «Lemonaki Myrodato» στο Χαϊδαρι.
Εξαιρουνται τα ποτα.

Σε περιπτωση που η παραγγελια σας ξεπερασει το ποσο των 15€, εξοφλειτε τη διαφορα που θα προκυψει απευθειας στο εστιατοριο. Το κουπονι ισχυει εως 30/04/2015.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.

Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη,... δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Τριτη εως Πεμπτη 12:00 – 02:00
Παρασκευη & Κυριακη 12:00-02:00 (Ζωντανη μουσικη) Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις τουλαχιστον 1-2 ημερες νωριτερα, στο τηλεφωνο 210 5322122.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του μεζεδοπωλειου – ρακαδικου «Lemonaki Myrodato». Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: «Lemonaki Myrodato»: Μοντερνα διακοσμηση & ιδιαιτερη κουζινα στο Χαϊδαρι



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες