Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

action club hellas: paintball πληρη εξοπλισμο





action club hellas: paintball πληρη εξοπλισμο
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα την συμμετοχη σας, σε ενα παιχνιδι paintball game, διαρκειας 4 ωρων με πληρη εξοπλισμο, μασκα, οπλο, περιλαιμιο, θωρακα (και γαντια για τα ανηλικα ατομα), στο πεδιο του Action Club Hellas, στο δημοτικο κολυμβητηριο Ραφηνας. Στην προσφορα δεν περιλαμβανονται οι σφαιρες χρωματος, οι οποιες κοστιζουν: οι 100 σφαιρες 5€.
Ελαχιστη καταναλωση για 2 ωρες 100 σφαιρες, για 4 ωρες 200 σφαιρες.
Η προσφορα... απευθυνεται σε γυναικες και ανδρες ανω των 10 ετων (απαιτειται συγκαταθεση γονεα).
Απαιτειται η συμμετοχη τουλαχιστον 8 ατομων, ωστε να μπορεσουν να συγκροτηθουν 2 group απο 4 ατομα (minimum αριθμος συμμετεχοντων) . Στην περιπτωση που τα ατομα ειναι λιγοτερα, τοτε το Action Club θα σας βρει ομαδα και ημερα για να παιξετε.
Διατιθεται ειδικευμενος διαιτητης - κριτης για την ασφαλη διεξαγωγη των παιχνιδιων! Επισης ο χωρος διαθετει wc και αποδυτηρια, αναψυκτηριο, παιδικη χαρα και parking για τους επισκεπτες του!
Σε περιπτωση ασχημων καιρικων συνθηκων απαιτειται επικοινωνια με το χωρο, ωστε να επαναπρογραμματιστει το παιχνιδι.
Η προσφορα δεν μπορει να συνδυαστει η να συμψηφιστει με αλλη προσφορα του Action Club. Το κουπονι ισχυει εως 30/06/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Οι αγωνες πραγματοποιουνται καθημερινα 10.00 - 14.00 το πρωϊ & εως τη δυση του ηλιου το απογευμα (κατοπιν συνεννοησης). Για κρατησεις επικοινωνειτε τουλαχιστον 4-5 ημερες νωριτερα στο 2105242097 (Δευτ. - Κυρ. 09.00 - 21.00) και για αλλαγη το συντομοτερο δυνατο. Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η εκτυπωση & η προσκομιση του κουπονιου σας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του Action Club Hellas. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Action Club Hellas: Paintball με πληρη εξοπλισμο στη Ραφηνα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες