Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

θεατρο άβατον: διαδραστικα… ψεματα παιδικη παρασταση «πινοκιο»





θεατρο άβατον: διαδραστικα… ψεματα παιδικη παρασταση «πινοκιο»
Περιλαμβανει:Εισιτηριο γενικης εισοδου 1 ατομου, στο θεατρικο παραμυθι «Πινοκιο», στην παιδικη σκηνη του Θεατρου Άβατον. Λιγα λογια για την παρασταση

Eλατε να παιξετε με τον Πινοκιο, να τραγουδησετε, να κανετε φαρσες και ζηστε μαζι του απιστευτες περιπετειες. Στο θεατρο Άβατον θα κρυφτειτε μεσα στο δασος, θα γνωρισετε νεραιδες, θα γελασετε με την ψυχη σας και θα βρειτε τα χαμενα εργαλεια του Τζεπετο.... Δεν πιστευουμε, να λετε ψεματα και να μεγαλωσει και η δικη σας μυτη; Να ερθετε γιατι θα ειμαστε ολοι εκει!Η κλασσικη ιταλικη ιστορια του Πινοκιο, της γνωστης ξυλινης μαριονετας που η μυτη της μεγαλωνει καθε φορα που λεει ψεματα, ζωντανευει μπροστα στα ματια των μικρων θεατων με ατελειωτα παιχνιδια, περιπετειες και εκπληξεις που παραμονευουν σε καθε γωνια.Η εταιρεια L & S εχει ειδικοτητα στις διαδραστικες παραστασεις για παιδια.
Στοχος της ομαδας ειναι να δινει στα παιδια την ευκαιρια να βιωσουν μια ιστορια, μεσα απο την συμμετοχη τους στις διαδραστικες παραστασεις και να νιωθουν το ευχαριστο αισθημα της επιτευξης που συμβαλλει στην αναπτυξη εμπιστοσυνης στον εαυτο τους. Συντελεστες: Σκηνοθεσια: Ομαδα L&SΜουσικη Επιμελεια: Νικη ΓραναΚουστουμια: Ομαδα L&SΥπευθυνος Επικοινωνιας: Νικος Λυμνιος. Παιζουν: Στελιος Πετρακης, Παρασκευη Μπαγιαστα, Νικος Λημνιος, Αντωνης Ζιωγας, Γιωργος Μαυρος και η Χριστινα Πομονη.
προσφορα για: Θεατρο Άβατον: Διαδραστικα… ψεματα στην παιδικη παρασταση «Πινοκιο».



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες