Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

we workout experts: 6μηνη συνδρομη & 6 εξιδικευμενα





we workout experts: 6μηνη συνδρομη & 6 εξιδικευμενα
Περιλαμβανει:
  • 6μηνη συνδρομη γυμναστηριου.
  • Εγγραφη.
  • 6 εξιδικευμενα μαθηματα experts group Fitness
Aναλυτικα:
  • Ελευθερη χρηση του γυμναστηριου με μηχανηματα αεροβιωσης, μυϊκης ενδυναμωσης και συσφιξης καθως και ειδικες αιθουσες για ελευθερα βαρη.
  • Απεριοριστη συμμετοχη σε ομαδικα προγραμματα (zumba, Tae Bo, Pilates, Yoga, Cardio workout, Body Power, Fit Balls, Step workout, Hips/ Abs).
  • Ελευθερη χρηση αποδυτηριων και σαουνας.
  • 6... εξιδικευμενα μαθηματα experts group Fitness, με επιλογη αναμεσα σε: Fat burner, ABS like ROCK, Healthy back+Stretch, Super Glute+ABS, Tae Box, Iron Body.
Το WE πρωτοπορει και εξελισσεται κατανοωντας τις δυσκολιες της εποχης. Με την εμπνευση που μας δινετε δημιουργησαμε ενα νεο Concept εξειδικευμενης γυμναστικης που σκοπο εχει να σου προσφερει πρωτοποριακoυς και εξειδικευμενους τροπους προπονησης. Με τη συνεργασια Μaster Τrainer στα Expert Fitness group ειναι σιγουρο οτι η προπονηση σου γινετε οχι μονο διασκεδαστικη αλλα και ακρως αποτελεσματικη. Το βασικο συστατικο αυτης της δημιουργιας ειναι οτι δεν χρειαζεται να αγορασεις πακετο προπονησεων. Η πληρωμη γινεται ανα μαθημα αφου εισαι ενεργο μελος του WE και ετσι εσυ καθοριζεις το extra ποσο που θα ξοδεψεις για τη γυμναστικη σου και το κατι παραπανω που θες να δωσεις στο σωμα σου και τη ψυχολογια σου εκτος απο το κλασικο γυμναστηριο. Τα Experts' Fitness Groups ειναι διαρκειας 35΄γινονται στην αιθουσα των ομαδικων, και απευθυνονται σε γυναικες και ανδρες που γυμναζονται συστηματικα.
προσφορα για: WE Workout Experts: 6μηνη συνδρομη & 6 εξιδικευμενα μαθηματα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες