Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

δυνατες και ασφαλεις χειροπεδες - usb επαναφορτιζομενο ερωτικο





δυνατες και ασφαλεις χειροπεδες - usb επαναφορτιζομενο ερωτικο
Με καθε αγορα σας, εξασφαλιζετε αυτοματα συμμετοχη στην κληρωση που θα πραγματοποιηθει μετα τη ληξη της προσφορας, με δωρο υπογεγραμμενο απο τη συγγραφεα E.L. James το 1ο βιβλιο της τριλογιας Fifty shades of grey!Περιλαμβανει: Δυνατες και ασφαλεις χειροπεδες & USB επαναφορτιζομενο ερωτικο παιχνιδι, εμπνευσμενα απο την ταινια Fifty shades of grey με αποστολη στο χωρο σας! Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • 16,95€ για ενα Totally His Soft... Handcuffs
  • 39,95€ για ενα Pure Pleasure USB Vibrating Bullet
Totally His Soft Handcuffs Δυνατες και ανετες με Velcro κλεισιμο αλλα και με κλιπ για την ευκολη συνδεση τους με αλλα ειδη bondage. Το Totally His soft Ηandcuffs ειναι το ιδανικο ερωτικο αντικειμενο για bondage παιχνιδια. "Οι χειροπεδες, μου αρεσαν... παρα πολυ. Ήταν το κατι αλλο, με απογειωσε ερωτικα. Μπορεις να μου το κανεις αυτο ξανα οποιαδηποτε στιγμη." - Anastasia SteeleΜε αυτες τις χειροπεδες θα ανακαλυψετε το συναρπαστικο ερωτικο bondage παιχνιδι. Με πολυτελη μαλακη βελουδινη επενδυση και κομψο σατεν εξωτερικα.Τα κλιπ ταχειας απελευθερωσης στις χειροπεδες μπορουν να συνδεθουν με αλλα bondage αντικειμενα, συνδεδεμενα μαζι η ξεχωριστα, καθιστωντας τα ευπροσαρμοστα για bondage παιχνιδι στο υπνοδωματιο.Προσπαθηστε να δεσετε τα ματια του εραστη σας για να απογειωσετε τις αισθησεις του, και στη συνεχεια παιξτε με ενα φτερο πανω του για να ενισχυθει η ευχαριστηση και προσμονη. Περιποιηθειτε τον με στοματικο σεξ καθως τον βλεπετε να το απολαμβανει αλλα με τις κινησεις του περιορισμενες απο τις ισχυρες χειροπεδες.
Χαρακτηριστικα
  • Δυνατες και ασφαλεις χειροπεδες με κλιπ και Velcro κλεισιμο
  • Μαλακη βελουδινη επενδυση με σατεν εξωτερικα
  • Συνδεστε τις χειροπεδες μεταξυ τους η με αλλα bondage εξαρτηματα
  • Κλιπ ταχειας απελευθερωσης για σιγουρια και ξεγνοιασια
  • Περιλαμβανει σατεν τσαντα αποθηκευσης
  • Υλικο: Πολυεστερας
Pure Pleasure USB Vibrating BulletΤο Pure Pleasure ειναι ενα μικρο αλλα ισχυρο ερωτικο παιχνιδι, για εντονες συγκινησεις ειτε προοριζεται για σολο χρηση ειτε ως παιχνιδι με τον ερωτικο σας συντροφο. Η λεια και ομαλη ακρη του διεγειρει την κλειτοριδα σας με οργασμικη ακριβεια, και οι 3 ταχυτητες που διαθετει καθως και τα 9 μοτιβα δονησης, φερνει το παιχνιδι σας σε εναν πανισχυρο κρεσεντο. “Αγαπητη Μrs Steele... Ελπιζω να βαλετε σε αμεση χρηση αυτο το laptop, οπως συζητησαμε." - Christian Grey
USB επαναφορτιζομενο

Μπορειτε να απολαυσετε το νεο σας παιχνιδι οπου κι αν πατε - απλα συνδεστε στον υπολογιστη και φορτιστε για απεριοριστο παιχνιδι.
Ειναι ιδανικο για σολο παιχνιδι η με το συντροφο σας, και μπορειτε να το χρησιμοποιησετε πανω στα αγαπημενα σας σημεια κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης επαφης. Αφεθειτε στις 3 ταχυτητες και 9 λειτουργιες δονησης και βρειτε τον καταλληλο συνδυασμο που θα σας ικανοποιησει.
προσφορα για: Δυνατες και ασφαλεις χειροπεδες - USB επαναφορτιζομενο ερωτικο παιχνιδι!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες