Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

s club: γιορταστε ενα μοναδικο τροπο ημερα





Περιλαμβανει:Εισιτηριο γενικης εισοδου 1 ατομου, για να παρευρεθειτε στο Ladies Exclusive Night Show, με κορυφαιους Μale Strippers της Ευρωπης, στο S CLUB (x- villa Mercedes) την Κυριακη 08 Μαρτιου - Ημερα Γιορτη της Γυναικας. Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • 19 για την εισοδο ενος ατομου με welcome drink, 1 ποτο ελευθερης επιλογης & 2 αναμνηστκα δωρα (αρχικης αξιας 30€)
  • 29€ για την εισοδο ενος ατομου (με προϋποθεση την κρατηση για 4 ατομα minimum) με welcome drink,... απεριοριστη καταναλωση σε κρασι (επιλογη απο 3 κατηγοριες) η αλλα οινοπνευματωδη, φρουτοσαλατα, παρουσια του stripper στο τραπεζι & 2 αναμνηστικα δωρα (αρχικης αξιας 50€)
Στις 8 Μαρτιου 2015 και ωρα 21:00 μ.μ το S Club (x- villa Mercedes) ανοιγει τις πυλες του και υποδεχεται τους κορυφαιους Μale Strippers της Ευρωπης. Πανω απο 12 επαγγελματιες Male Strippers ερχονται να εντυπωσιασουν με την εμφανιση τους και να εξαψουν τη φαντασια των γυναικων που θα βρεθουν κοντα τους στις 8 Μαρτιου 2015.Μερικα απο τα διασημα ονοματα της διεθνους strip σκηνης που θα παραβρεθουν ειναι: Kenzo X – Rio De Janeiro, Brazil - Mat Diamond – Amsterdam, Holland -Nick Carper – London, United Kingdom-Eduardo Ferreira – Barcelona, Spain-Jose Armando – Lisbon, Portugal-Gianni Balatelli – Rome, Italy-Juan Jose Olivie – Madrid, Spain-Adrianos – Athens, Greece - Marcelo Superstar – Milan, Italy - Patrick Danza –Morocco Το γυναικειο αθηναϊκο κοινο εχει αποδειξει οτι τιμα την γιορτη της γυναικας και η βραδια αναμενεται να ξεπερασει καθε προσδοκια!Σημειο αναφορας της βραδιας ειναι η δυνατοτητα επιλογης κρατησης, η οποια περιλαμβανει κρατησεις τραπεζιων σε συνδυασμο με την απεριοριστη καταναλωση, ενω υπαρχει και η δυνατοτητα επιλογης για προσβαση μονο στο bar.Η παγκοσμια ημερα της γυναικας εορταζεται στις 8 Μαρτιου καθε ετους. Έχει τις ριζες της στις διαμαρτυριες των γυναικων στις αρχες του εικοστου αιωνα στην Ευρωπη και τις ΗΠΑ, που ζητουσαν ισα δικαιωματα, καλυτερες συνθηκες εργασιας καθως και δικαιωμα ψηφου. Θεσμοθετηθηκε το 1977 απο τον ΟΗΕ, ο οποιος καλεσε ολες τις χωρες του κοσμου να γιορτασουν την ημερα για τα δικαιωματα των γυναικων.
προσφορα για: S CLUB: Γιορταστε με ενα μοναδικο τροπο την Ημερα της Γυναικας!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες